AIXÒ S’ESCAPA, SÍ

El Barça no es mereix aquesta Lliga, no

2
Es llegeix en minuts
El Barça no es mereix aquesta Lliga, no

Vostè és el president del Barça; bé, d’acord, no, l’entrenador, que potser li vingui més de gust; entesos, ni això, li deixo que pensi que és Leo Messi i que, estant encara emprenyat perquè fa només sis dies que ha enviat el burofax en què li anuncia al Barça que se’n va, el 31 d’agost, dia del sorteig del calendari de Lliga 2020-21, a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, algú, un cop acabada tota la cerimònia, s’acosta a vostè i li diu: «Que ho sàpigues, si el 29 d’abril guanyes el Granada al Camp Nou, ets líder i si el 8 de maig, també a l’Estadi, guanyes l’Atlètic, et proclames campió».

¿Què hauria pensat vostè, president, entrenador, Leo? Que era bufar i fer ampolles. D’acord, doncs el Barça, després de tota la travessia del desert que ha protagonitzat, ha jugat aquests dos partits per ser líder i campió i no els ha guanyat. Bé, és que un el va perdre fent un dels 128 partits més lamentables de la seva història i l’altre, el d’ahir a la tarda, ni el va competir, ni va lluitar, ni va jugar per guanyar-lo, ni va voler, ni va poder, ni res de res.

Xavi prepara les maletes

I això que vostè, president, entrenador, perdoni, que hem quedat que vostè era Leo, organitza un rostit prohibit (ningú, ningú, ningú, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sabia de la seva existència perquè els jugadors no ho van explicar a ningú perquè no els ho prohibissin, així són ells de poderosos) a la seva casa de Castelldefels, que conclou amb el càntic de ¡campions, campions! (no sé a qui es referien, la veritat) i, després, surten al camp i no fan res, res. Bé, sí, aquell xut de Messi (perdó, seu, seu, de vostè) al minut 40, que atura Oblak i el cop de cap alt ¡que era gol! de Dembéle, al 84.

Notícies relacionades

Tot molt lamentable. Em diuen que Xavi Hernández ja està fent les maletes. M’expliquen que Gerard Piqué, que té el mateix representant que l’entrenador de l’Al-Sadd, de Doha (Qatar), pressiona de valent perquè vingui. I és que si tu ets Ronald Koeman i creus que el Sevilla et regalarà la Lliga guanyant avui a Valdebebas i, després, l’Athletic guanyarà el ‘Pupes’ a San Mamés, és que no ets mereixes ser el campió. Ho sento.

PD: I, per cert, ¿de què reien, en ‘pla Hazard’, Sergi Roberto i Koke a l’acabar-se el partit? De la pasta que guanyen, segur.

Temes:

Barça