L’ACTUALITAT BLAUGRANA

Eren Laporta i la seva lona, res més

1
Es llegeix en minuts
Eren Laporta i la seva lona, res més

Tothom comparteix (mal fet, sens dubte) que en una campanya electoral (o el que sigui) val tot. Ja no diguem en una campanya electoral a la presidència del Futbol Club Barcelona. Ningú, sens dubte, parla d’una campanya electoral per la presidència del Reial Madrid que, com acabem de comprovar en un vist i no vist (pur trilerisme, evidentment), és vitalícia i l’‘ésser superior’ posa les condicions que vol per assegurar-se un nou mandat.

   Però és clar i cristal·lí que unes vegades el cop consisteix a dir que es contractarà David Beckham (i no ve, ni hi apareix) i, molts anys després, es penja una graciosa, enginyosa, creativa i publicitària lona, davant el Santiago Bernabéu, amb un retrat impressionant de l’home a votar i «ganes de tornar a veure-us» i, ¡booom!, s’arrasa en la votació.

Executius a temps parcial

    Així va ser i així l’hi expliquem. Bé, pitjor, ho vam dir i ho hem de repetir: la candidatura de Joan Laporta no tenia res, res, res preparat en cas de victòria i mira que va saber ser favorit des del primer dia i mira que els altres ho van fer tan malament com perquè, simplement amb la lona i el repetitiu «¡ho tornarem a fer!», arrasar en la votació.

Notícies relacionades

   Però tal com va quedar demostrat a la lamentable matinada del dia previ que expirés l’aval (aquella nit vam saber que també hi ha notàries de guàrdia), Laporta i la seva directiva no només no tenien preparat l’aval, sinó que ni tan sols tenien diners i propietats per avalar i van preferir deure favors als seus avaladors que pagar interessos pel préstec.

   Ni tenien aval, ni tenien equip, ni tenien executius. La improvisació està sent tremenda en la cúspide blaugrana, amb directius, això sí, de nivell, tipus el CEO Ferran Reverter (MediaMarkSaturn), treballant a temps parcial i encara sense contracte entre la seva vella i nova companyia; Mateu Alemany, una altra estrella lluent, sense haver sigut presentat, i l’últim fitxatge, el vell-nou director de Recursos Humans, Carlos Cendrós, que ha aconseguit que Desigual, la seva actual empresa, el deixi tornar al Barça d’aquí un mes i no dins de tres, com diu la llei.

Temes:

Barça