Declaracions controvertides

De savis i de togues

És formidable que no et deixis enganyar per tots els índexs que consideren que Espanya està a la llista de la de les millors democràcies del món. ¿Què cony sabrà ‘The Economist’?

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp36050375 gra415  madrid  26 10 2016   vista general del hemiciclo dur161205125608

zentauroepp36050375 gra415 madrid 26 10 2016 vista general del hemiciclo dur161205125608 / JAVIER LIZON

¿En jornada de reflexió es pot parlar de polítics que no es presenten a les eleccions? ¿I en la jornada electoral? No ho sé, per si de cas seré prudent. 

Gràcies per il·lustrar-nos. Cal tenir paciència. Has arribat molt amunt i els malparlats diuen que tens algun sentiment de culpabilitat. Són situacions que poden generar neguit. Potser per això la mala gent parla del teu permanent exhibicionisme de la moralitat puritana d’un esquerranisme anyenc. Mala gent que no accepta que ens il·luminis amb la teva extraordinària capacitat analítica.

Quan el teu país s’enfronta a l’escarni dels enverinadors i empresonadors russos d’un opositor, els fariseus et diuen que hauries d’aprofitar la situació per mantenir un silenci prudent. No saben que tu entens perfectament la diferència entre enverinar i tancar un opositor de Putin, i que el Govern de Catalunya declari la independència. Opositor-Govern. Els independentistes catalans agraeixen encaridament el teu recolzament durant els últims anys i que continuïs creant el camí que ens porta a la general millora de la democràcia espanyola.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És formidable que no et deixis enganyar per tots els índexs que consideren que Espanya està a la llista de les millors democràcies del món, per sobre de França, Itàlia i Estats Units. Diuen que Espanya està a la posició 22a de 167 països. ¿Què cony sabrà ‘The Economist’? 

Notícies relacionades

T’agraïm que continuïs orientant-nos amb coratge i convicció. Les urnes t’ho agrairan. Potser.

Que siguin les meves últimes paraules per al jutge pensador Luis Ángel Garrido, que ha permès la reobertura dels bars d’Euskadi. Ser jutge i saber d’epidemiologia el converteix en el Leonardo vestit de toga. Ha dit que un epidemiòleg és un metge de capçalera que ha fet un curset. El jutge ha manifestat que «suposem que pugen un 2.000% les malalties de transmissió sexual, i que algú ens diu que estiguem dos anys sense tenir relacions sexuals». És un geni. ¿Hem d’utilitzar la mascareta com a condó?