Pros i contres

1
Es llegeix en minuts

Sí, que surtin de la presó els líders del procés. Acabem amb unes sentències desmesurades, encara més per als ‘Jordis’. Que surtin tots.  

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

Que surti Junqueras per poder mirar-lo als ulls i dir-li que continua sense tenir llicència per esquivar l’Estat de dret. «Estem davant un nou 155 encobert, jutges i règim del 78 donant un nou cop a la democràcia. Al candidat Illa el guanyarem una altra vegada a les urnes, com fem sempre amb el PSOE, però el ministre Illa hauria de valorar què posa per davant, si la salut o els càlculs electorals», aquest ha sigut el tuit de Junqueras davant la paralització provisional de la suspensió de les eleccions dictada pel TSJC.

Ja n’hi ha prou de tanta basta manipulació i tant règim del 78. El decret és un nyap, també la situació del Govern. I el recurs davant la justícia el va interposar un advocat pròxim a l’independentisme. Ja n’hi ha prou de tapar la incompetència pròpia acusant l’Estat. Ja n’hi ha prou de denigrar l’adversari amb les pitjors acusacions. Al final, tanta demagògia victimista per carregar contra el coco Illa i el PSC (no el PSOE). Sempre és, sempre ha sigut, electoralisme