Paral·lelisme cinèfil

¡Quina pel·lícula serà el 21!

L’any que comença tindrà molt de ‘Compta amb mi’, perquè sols i sense la col·laboració de tothom, mai aconseguirem sortir-nos-en

1
Es llegeix en minuts
ICULT CULTURA FOTOGRAMA DE LA PELICULA  Druk (Another Round)   Mads Mikkelsen

ICULT CULTURA FOTOGRAMA DE LA PELICULA Druk (Another Round) Mads Mikkelsen

Article 723. Un amic meu molt cinèfil opina que l’any que acabem de deixar podria tenir un títol de l’estil: ’L’apartament’ o ’Una habitació amb vista’ (per tot el tema del confinament), ‘Atrapat en el temps’ (per la semblança de cada dia) o ‘Entre la razón y la locura’ (a causa de la fràgil salut mental amb què vam viure tot l’any passat).

L’altre dia li vaig preguntar quin creu que serà el títol per al 21, va estar molta estona pensant i finalment ho va tenir clar i va dir... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

4t lloc.Parliament’, creada per Noé Nebré. Una divertida sitcom sobre els misteris de la Unió Europea. Els curts capítols aconsegueixen crear una addicció immediata.

3r lloc. Des, creada i dirigida per Lewis Arnold (Movistar). Increïble el treball de David Tennant que aconsegueix recrear a la perfecció aquest assassí en sèrie fred i calculador a la recerca d’un motiu per matar.

2n lloc. 100 x100 Tito, dirigit per María Collado i Marta Busquets. (TV-3) Un sentit homenatge a un dels entrenadors més grans que ha tingut el Barça i una d’aquestes persones que són sinònim de bondat i lluita. Realment emocionant.

1a posició. Another round, escrita i dirigida per Thomas Vinterberg. Sens dubte, tots els personatges protagonistes aconsegueixen traspuar una veritat meravellosa. L’alcohol com a solució o com a excusa per trobar el sentit de la vida. Emocionant i dolorosa.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

I tornant al meu amic, després de molt pensar em va dir que aquest 2021 podria ser un encreuament entre La vida és bella (si tot anés bé i de seguida marxés la pandèmia) o L’any que vam viure perillosament (si tot anés malament i s’allargués durant tot l’any). 

Segurament té raó amb els dos títols i serà una barreja de tots dos. Però sigui com sigui, tindrà molt de Compta amb mi perquè sols i sense la col·laboració de tothom, mai aconseguirem sortir-nos-en. I els que no compleixen normes, estic segur que un dia trobaran el seu karma perfecte. ¡Bon diumenge!