IDEES

L'aventura de viure

1
Es llegeix en minuts
54029837 59

54029837 59 / Manu Mitru

Article 711. Estem vivint temps incerts, ningú sap realment què passarà i això, en lloc de ser una cosa que fa por, jo penso que forma part del que és la vida. Estic segur que d’aquí a un temps, amb perspectiva, entendrem tot millor, i tant els encerts com els errors formaran part de nosaltres. Crec que, ara més que mai, necessitem energia positiva, jo sempre he cregut que tot aquest malson marxarà de sobte, tal com va arribar.

I avui us vull parlar sobre la història d’un amic meu, resulta que el seu fill va néixer el dia que va començar el confinament i ell sempre m’explica... Bé, us ho explicaré després del millor de la meva setmana.

Tinc un amic que el seu fill va néixer just quan va arribar el confinament, per la qual cosa ha viscut tota la seva existència en aquest món ple de màscares, normes i poca gent agrupada

Tercer lloc: ‘We are who we are’, creada per Paolo Giordano, Luca Guadagnino i Francesca Manieri (HBO). El primer capítol extreu una cosa especial i el protagonista, Jack Dylan Grazer, aconsegueix crear una manera única de moure’s lliure dins del metratge.

Segon lloc. ‘Personal shoppper inmobiliario. El método nexitum’ escrit per Helena Gallardo i Jordi Clotet (Seurat Ediciones). Un llibre creat amb passió que et descobreix una interessant manera de trobar la casa dels teus somnis comprenent, de manera global, el món immobiliari.

Notícies relacionades

Primera posició. ‘The death & life of John F. Donovan’, escrita per Xavier Dolan i Jacob Tierney. Preciosa pel·lícula sobre dues persones que tenen el mateix problema: un l’afronta amb dolor i l’altre, amb ganes de menjar-se el món. Totes les actuacions supuren tendresa.

I el que m’explica el meu amic és que el seu fill va néixer just quan va arribar el confinament, per la qual cosa ha viscut tot el que porta d’existència veient aquest món ple de màscares, de normes i de veure poca gent agrupada. Ell m’explica que creu que el seu fill s’ha de pensar que el món sempre ha sigut així, serà divertit quan li expliquin la veritat. Li va posar de nom Indiana i crec que no podia haver encertat més, perquè la vida sempre ha sigut i serà una aventura. No ho hauríem d’oblidar mai. ¡Bon diumenge!