IDEES

Labradors empàtics

1
Es llegeix en minuts
jmdiaz408910 animales perros200919205724

jmdiaz408910 animales perros200919205724

Article 710. Tinc un amic metge que ronda els 80 anys i que sempre m’explica que el seu gos labrador el mira estranyat quan es posa la mascareta. Ha de pensar a qui hem mossegat els humans. Diu que el seu gos, des de fa temps, li porta el seu morrió per portar-lo ell també, té tanta empatia que desitja assemblar-se a ell.

Aquell metge sempre em va donar bons consells. Quan lluitava de nen contra el càncer, li preguntava si aquella lluita acabaria algun dia i ell em deia... Bé, us ho explico després del millor de la meva setmana.

‘Method’, pel·lícula de Bang Eun-Jin, barreja de manera perfecta teatre i passió

Tercer lloc: ‘BubbleGum’, dirigit per Ryan Renshaw i Jack Lister (Choreoscope. Filmin). Una bonica coreografia interpretada a la perfecció per Pol Andrés Thió que aconsegueix transportar-te a través d’aquesta bonica cançó.

Segon lloc. ‘The Ronaldo-Over,’ dirigit per Hugh Mitton i Kelly Naqui (Offside Fest. Filmin). El creador de la polèmica escultura sobre Cristiano Ronaldo té l’oportunitat de tornar a crear en llibertat i alliberar el seu dolor.

Primera posició. ‘Method’, escrita per Bang Eun-Jin. (Mostra Fire At Home. Filmin). Una pel·lícula que barreja de manera perfecta teatre i passió. El guió culmina amb un acte final complicat però meravellosament executat.

I el que em recomanava aquell metge és que visualitzés una cosa que m’agradi de la naturalesa i hi diposités tota la meva energia positiva. I és que ell creia que la naturalesa pot absorbir els nostres desitjos positius i després projectar-los amb molta més força, i que rebotin a tot el planeta. 

Notícies relacionades

Jo tenia 13 anys i allò m’entusiasmava. Vaig trobar una muntanya preciosa i vaig llançar tota la meva energia. Certament, un dia el càncer va desaparèixer de la meva vida. No sé si va ser part del poder d’aquesta muntanya o tot el mèrit va ser de la quimioteràpia, però sempre que la veig noto com la seva energia batega dins de mi.

Ell em va contar fa uns mesos que havia emmalaltit i que aquest labrador, que intentava portar morrió, era ara la seva muntanya. La força de la naturalesa és única i molt necessària en aquests moments. ¡Bon diumenge!