Mandats divins

'Ego te absolvo', Jorge

Tot el que havia après perseguint els seus enemics, ho va aplicar per fi en la depuració dels seus: la policia patriòtica va començar a perseguir-se a si mateixa

1
Es llegeix en minuts
jorgefernandezdiaz

jorgefernandezdiaz

L’Estat serà tan laic com vostès vulguin, però si el llavors ministre Jorge Fernández Díaz va aconseguir la proesa de crear una policia patriòtica a plena llum del dia i en una suposada democràcia homologada va ser únicament perquè se sabia un elegit de Déu. Simpatitzant de l’Opus Dei i membre de la Sagrada Ordre Militar Constantiniana de Sant Jordi, Fernandez Díaz va tenir un atac de creativitat quan sent ministre va decidir condecorar la Santíssima Verge dels Dolors d’Archidona, confirmant la línia directa que unia el seu ministeri amb el més enllà.

Notícies relacionades

El que va confirmar la seva devoció innegociable va ser la cèlebre confessió que té un àngel de la guarda anomenat Marcelo que el guia allà on va, o sigui que és de suposar que també acompanyava el ministre quan anava al Valle de los Caídos a resar a la tomba de Franco. Com que és fàcilment deduïble que li donés el beneplàcit, en nom de Déu i d’Espanya, a la seva genial idea de crear un cos policial per enviar els seus adversaris (preferiblement independentistes i comunistes) a l’infern. Després de filtrar documents falsos contra Xavier Trias, d’espiar Podem i Pablo Iglesias i de la seva contribució al refranyer espanyol amb el seu cèlebre «això la fiscalia t’ho afina», hem descobert ara que el seu doctorat ‘cum laude’ el va aconseguir amb la delicada i innovadora operació Kitchen.

Tot el que havia après perseguint els seus enemics, ho va aplicar per fi en la depuració dels seus: la policia patriòtica va començar a perseguir-se a si mateixa, en un deliciós embolic que l’únic que pretenia era enterrar d’una vegada aquell ‘M. Rajoy’ dels papers de Bárcenas, una cosa així com l’Antic Testament de la Corrupció del PP. Fa poc vam saber el que pot ser la clau definitiva de tota aquesta història: el papa emèrit Benet XVI li va dir a Fernández Díaz, just quan es cuinava l’operació Kitchen, que el diable volia destruir Espanya. És a dir, JFD no va fer res més que obeir un mandat diví. Si un dia la cosa es posa molt lletja, n’hi haurà prou amb un visita de Jorge al confessionari. El que escoltarà en la penombra del Valle ja ho sabem: ‘Ego te absolvo’.