IDEES

El que no et van arrabassar

No és un mal entreteniment pensar en tot allò que el coronavirus no ens ha arrabassat i donar encara més valor a aquells instants.

1
Es llegeix en minuts
img 20200523 182308

img 20200523 182308

Article 693. Un amic meu diu que s’adona que les coses que no ha aconseguit fer en aquest confinament no les farà mai. Creu que aquell hobby al qual no has dedicat temps, l’instrument que no has tocat o els llibres i pel·lícules que no has vist, mai formaran part de la teva vida.

I crec que no li falta raó. Sovint pensem que no fem algunes coses perquè ens falta temps, però justament ara n’hem tingut molt i el que no ha flotat en la nostra ment és perquè realment s’havia d’enfonsar i desaparèixer del nostre arc vital.

En canvi, un altre amic ha estat fent una cosa molt interessant en aquest confinament, que és pensar... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: Nevrland, escrita i dirigida per Gregor Schmidinger (Filmin). Un viatge a través del dolor de dos personatges que es perden en el món de les drogues i es retroben en el de l’amor.

Segon lloc: Sinatra, escrita i dirigida per Francesc Betriu (La 2). Una d’aquelles pel·lícules que em fa al·lucinar sempre amb una preciosa banda sonora de Joaquín Sabina i la mestria del gran Alfredo Landa.

Primera posició: El hormiguero (Antena 3). La secció de Jorge Salvador és una troballa d’aquesta quarantena. M’entusiasma quan aquestes dues ànimes creadores d’‘El hormiguero’ fan màgia recordant aquests començaments; tant de bo continuï quan torni el públic.

Notícies relacionades

I el que ha estat pensant el meu altre amic en aquest confinament és en les coses que no li ha tret aquesta pandèmia. És a dir, ha buscat dates importants de la seva vida, moments en els quals era vital ser prop d’una persona o viure’ls en companyia de molta gent que el fan ser com és ara.

No és un mal entreteniment pensar en tot allò que el coronavirus no ens ha arrabassat i donar encara més valor a aquells instants. Sens dubte, si et poses a recordar aquells tres moments bàsics de la teva vida, encara són més èpics al pensar que podrien no haver existit. ¡Bon diumenge!