IDEES

Foc i cendres

Quan vaig estudiar enginyeria m'apassionaven les dades i ara em dedico a investigar diàriament els casos positius que es declaren. Segons els meus càlculs, el pic i l'arribada a terra arribarà el...

1
Es llegeix en minuts
52956897 60

52956897 60 / JONATHAN NACKSTRAND (AFP)

Article 685. Aquesta setmana tothom està desaprenent coses i aprenent coses noves. Molta gent està aprofitant aquesta quarantena forçosa per redescobrir matèries a les quals potser mai havia parat atenció o està recobrant aquells ‘hobbies’ que algun dia va abandonar.

Jo estic fent el mateix. Aquesta setmana he tornat a l’estadística. Quan vaig estudiar enginyeria m’apassionaven les dades i ara em dedico a investigar diàriament els casos positius que es declaren. Segons els meus càlculs, el pic i l’arribada a terra arribarà... Gairebé us explico el que és després del millor de la setmana.

Tercer lloc: ‘Al rojo vivo’.   El ritme d’aquest programa mai decau i m’entusiasma la passió que posen en cada connexió. Menció especial a les anàlisis diàries de  Miguel Sebastián, que aconsegueix transmetre dades molt precises. La seva idea de canviar la Setmana Santa a la setmana que ve és una gran idea per baixar el pic.

Segon lloc: ‘Un pequeño romance’ (A little romance) (La 2), escrita per Allan Burns i George Roy Hill.  Una bonica joia que no coneixia, però de la qual m’ha enamorat i m’ha entusiasmat la jove parella protagonista.

Primera posició. ‘El hormiguero’. Pablo Motos i Jorge Salvador han encertat de ple rescatant amb valentia el programa.  Insuflen felicitat i ens fan disfrutar enormement parlant de temes personals, consells preciosos i molta tendresa.

Notícies relacionades

I, com us explicava, he estat estudiant totes les dades i, segons els meus càlculs estadístics, em sembla que el pic de casos serà l’1 d’abril i el moment més baix el 23 d’abril. 

És només una interpretació de les dades, però poder celebrar un dia tan especial com ho és el dia del llibre quan hem arribat als menor nombre de casos seria una cosa molt bonica i li donaria encara més sentit a aquest dia tan màgic. Sobre el que no tinc cap dubte és que, sigui quan sigui,  això passarà i, com diu aquesta bonica cita que serveix per convertir qualsevol pèrdua en guany, «el que vam perdre al foc renaixerà de les cendres».  ¡Bon diumenge i molta força a tots els que lluiten i cuiden!