Al contraatac

Jo vull ser com Torra

Si naixés de nou, m'agradaria tenir la intel·ligència que Torra creu que té. Després de 20 dies ignorant el problema, decideix que la solució és tancar Catalunya. Vaja, que el problema «ve de fora»

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp52908297 pol torra200324163853

zentauroepp52908297 pol torra200324163853 / GENERALITAT

M'agradaria creure en la reencarnació per a poder  néixer amb la coherència i la intel·ligència que Torra creu que té.  Amb 180 infectats va dir que aquí no passava res i se celebraven jornades de portes obertes a les escoles, i els consellers continuaven amb la seva agenda normal. Si tornés a néixer m'agradaria tenir la intel·ligència que Torra creu que té. Després de 20 dies ignorant el problema,  va decidir que la solució era tancar Catalunya. Vaja, que el problema “ ve de fora”. Després ho va desestimar. ¿De què els ha servit  l'aïllament total, als ciutadans d'Igualada  i dels pobles de la conca d'Òdena? Un desastre.

Si tornés a néixer, també m'agradaria tenir la intel·ligència que creuen que tenen els que li van dir a Torra: “«President, tanqui Catalunya»”.

Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència que creuen que tenen els que diuen que Catalunya podria  superar en solitari la crisi del coronavirus.

Entretodos

Título del tema (Auto)

Subtítol del tema (Auto)

Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència que creuen que tenen els que critiquen l'Exèrcit des de la seva suposada superioritat moral.  L'Exèrcit ja ha intervingut a Catalunya i diversos ajuntaments, Barcelona entre d'altres, han demanat la seva ajuda. I la de la Guàrdia Civil, en alguns casos.

Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència i el sentit de l'humor que creu que té  Clara Ponsatí i el seu “'De Madrid al cel'”.  Els morts madrilenys li feien gràcia a aquesta senyora. A Puigdemont també li va agradar el comentari. M'agradaria néixer amb la intel·ligència que creu que té 'Puchi'.

Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència que creu que té Toni Albà, que acusa el PSC de matar catalans.  Si tornés a néixer, seria, doncs, intel·ligentíssim.

Notícies relacionades

Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència que creuen que tenen els que han passat de dir que Espanya ens roba, a dir que Espanya ens mata.  Si tornés a néixer, m'agradaria tenir la intel·ligència que creu que té Núria de Gispert, expresidenta del Parlament, que ha dit que, si Catalunya fos un estat, moririen menys catalans.

Quina putada no haver nascut intel·ligent.