13 jul 2020

Anar al contingut

El pacte

La sortida del laberint

SERGIO PEREZ

La sortida del laberint

Emma Riverola

De sobte, un acord. I queda el dubte de decantar-se per l’alegria dels regals inesperats o per l’emprenyament de les bromes de mal gust. ¿Per a això una repetició electoral, un país paralitzat i una plataforma mediàtica de luxe per a Vox? O tot estava maquinat per tancar l’acord després de la sentència del procés (massa cinisme em sembla, fins i tot per al nostre duo Pimpinela) o a Sánchez i Iglesias els faltava una ració extra de responsabilitat.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Mai és tard quan arriba, però costarà que el votant d’esquerres es deslliuri del regust amarg del fracàs. Des d’abril, el còmput de danys i beneficis (cadascú omplirà la columna a voluntat) queda: Ciutadans a l’UCI, la ultradreta amb el sac a vessar de vots del descontentament, l’esquerra una mica més fracturada i ferida, Sánchez i Iglesias cada vegada amb menys llustre, un PP més sòlid però anodí i una Catalunya difícil d’entendre, també per als mateixos catalans.

De sobte, un acord. Entre l’alegria i l’emprenyament, tot haurà valgut la pena si l’agenda social marca la sortida del devastador laberint identitari.