IDEES

Micròfons 'online'

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp49057597 icult paul anka190713232046

zentauroepp49057597 icult paul anka190713232046

Article 649. Tinc un amic que aquest estiu m’ha explicat una teoria molt interessant. Ell pensa que el seu telèfon l’escolta perquè creu que tot el que diu després se li apareix en forma de suggerències a moltes pàgines webs i botigues ‘online’.

Em comenta que li sorprèn perquè ell no busca aquestes coses per internet, sinó que assegura que el micròfon del seu telèfon li fa atenció i després més tard li suggereix aquests mateixos objectes desitjats.

És per això que ha decidit una cosa molt interessant i és que a partir d’aquest estiu, quan té el mòbil a prop, demana... Bé, potser millor si us ho explico després del millor de la meva setmana.

El meu amic ha decidit aquest estiu que quan té a prop el seu mòbil ja no demana objectes que desitja, sinó somnis impossibles 

Tercer lloc: 'Boys (Jonas)' escrita i dirigida per Christophe Charrier. Una pel·lícula amb un dolor que et traspassa. L’excel·lent Félix Maritaud aconsegueix convertir-se en una metàfora d’aquesta tristesa i et trasllada aquest desig etern de fer les paus amb el teu jo nen.

Segon lloc: 'Alcanzando tu sueño (Teen Spirit)', escrit i dirigit per Max Minghella. Interessant reflexió sobre els somnis desitjats i els aconseguits, però que deriven en dolor. Zlatco Buric i Elle Fanning aconsegueixen una química perfecta i mereixen una segona part en forma de road movie.

Primera posició:Paul Anka (Festival de Peralada). Hi ha ocasions en què un concert neix amb una increïble força, es manté amb una gran energia i acabes desitjant que duri una hora més. Paul Anka va aconseguir aquesta màgia en el que situo com el concert que més he disfrutat en els últims 10 anys. Estarà dins meu i connectarà amb aquell tan especial d’un emocional Frank Sinatra que vaig disfrutar a l’estiu de 1992.

Notícies relacionades

I tornant al meu amic, ell ha decidit aquest estiu que quan té a prop el mòbil ja no demana objectes que desitja, sinó somnis impossibles que arrossega tota la seva vida perquè creu que potser aquest micròfon li portarà aquests temes pendents que l’univers encara no li ha solucionat.

No em sembla una mala idea. Si ens escolten, que sàpiguen el que realment ens ompliria. ¡Feliç diumenge!