anàlisi

Esperpent amb Sergio Ramos

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp48398788 madrid 30 05 2019  deportes  rueda de prensa de sergio ramos190530183548

zentauroepp48398788 madrid 30 05 2019 deportes rueda de prensa de sergio ramos190530183548 / JOSE LUIS ROCA

Sergio Ramos i els seus assessors progressen adequadament. De l’“autoentrevista” de fa uns mesos a l’esperpent d’aquest dijous a Madrid hi ha una evolució cap al ridícul que deixa en bolquers als millors 'hits’ en matèria de xarxes socials del mateix capità del Reial Madrid i la selecció. L’“on vaig filtrar blanc, ara filtro negre” que s’ha marcat Ramos en una surrealista roda de premsa és un final de temporada a l’altura del seu comiat a la gespa, forçant aquella groga per complir cicle davant de... "l’inofensiu” Ajax.

¿Pot ser tan ingenu Sergio com per negar una cosa que prèviament ha filtrat ell mateix i el seu entorn, i ratificada de viva veu el seu president a Onda Cero aquest mateix dilluns? ¿Creurà que ens convencerà que mai se n’ha volgut anar (i gratis) del Reial Madrid? Que s’ho han inventat els periodistes, vaja.

A l’episodi d’avui, el mateix jugador ha dit una cosa i la contrària a la mateixa frase. “En cap moment m’he plantejat anar-me’n a la Xina, ni gratis ni pagant (...) quan la relació està així un es planteja coses, com la que m’ha arribat, la possibilitat d’anar-me’n a la Xina”. ¿En què quedem, Sergio?

Notícies relacionades

Fa anys que els entorns interessats de futbolista i president es “maten” mútuament. Una relació de poder, ego i filtracions que explota de tant en tant, com al vestidor del Bernabéu la desgraciada nit del documental reconvertit en malson davant l’Ajax. Ramos va jugar 3 partits més després d’aquell incident, i amb el salconduit de la seva lesió al soli, Zidane no va poder disposar d’ell al ‘via crucis’ final de Lliga. Alguna cosa ha fet rectificar el desig xinès del central madridista, i el dia del seu casament el “presi” i ell sortiran feliços a la foto i fins i tot menjaran anissos.

Les mateixes que se serveixen a la taula de Bartomeu i Valverde, amb perverses i interessades filtracions, intrigues diverses però sense vodevil final. ¿Van pensar els filtradors que Bartomeu cediria una vegada llançada la notícia als mitjans? Es van equivocar. Allà de moment el president del Barcelona va dir blanc i no ha dit negre. Almenys en públic.