Abusos clericals

La culpa és de Satanàs

¿I si deixem que els sacerdots siguin homes, dones, heteros, gais o cèlibes per voluntat pròpia?

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp47012685 members of the eca  ending of clergy abuse  organization and190218210616

zentauroepp47012685 members of the eca ending of clergy abuse organization and190218210616 / Gregorio Borgia

S’explica la història d’un granger que va voler ensenyar el seu burro a viure sense menjar. Cada dia li donava menys menjar i el burro continuava vivint. Un dia, va arribar a casa i la seva dona desolada li va dir que l’animal havia mort. El granger li va dir: “¡Llàstima! Ara que estava a punt d’aconseguir que visqués sense menjar. Gairebé ho aconseguim”. Els éssers humans de vegades ens comportem així. Ens forcem a fer coses que van en contra de la nostra naturalesa i ens autodestruïm. Ja sigui per ignorància, per educació o per seguir algunes creences com la religió catòlica.

Mai abans s’havia fet una cimera per posar sobre la taula els abusos a menors dins de l’Església per part de sacerdots.  Prometia molt, però tot ha quedat en res. Prometia molt, però tot ha quedat en res. El Papa ha dit que la pederàstia és un problema universal. Ha reconegut que és una monstruositat que es doni també dins de l’organització catòlica i converteix els religiosos que abusen de menors en instruments de Satanàs.

Notícies relacionades

Mare meva. Sembla un text sortit d’una pel·lícula de terror. ¿No deu ser que amb el celibat forçat als sacerdots, l’Església està fent el mateix que feia el granger amb el seu burro? Està molt bé que ho vegin, però si no canvien el funcionament ni prenen mesures, continuarà passant. Si no li donem menjar al burro, aquest es mor. Sempre. I privar l’ésser humà de la seva sexualitat per obligació pot comportar molts problemes psicològics.

Ara que l’Església sembla que és conscient del que passa, surt el Papa i amb la seva verborrea habitual, visualitza el problema però no aporta cap mesura sobre solucionar-lo. Després, no accepta consells.  Diu que més dones a l’Església no resoldran el problema.  ¿És al·lucinant, no? ¿Per què tenen tanta por de les dones i del sexe? ¿I si deixem que els sacerdots siguin homes, dones, heteros, gais o cèlibes per voluntat pròpia? ¿No s’adonen que han creat uns monstres reprimits i malvats que cometen el pitjor dels delictes? Abusar sexualment de nens és repugnant. A mi això del cel i l’infern no em va gaire, però si hagués d’apostar alguna cosa, crec que el dimoni es va quedar amb el xiringuito fa temps.