IDEES

Puzle de virus

1
Es llegeix en minuts
contagion

contagion

Article 624. Aquesta setmana la grip està en el seu apogeu. Jo ja m’he unit al grup, no per decisió pròpia sinó perquè m’ha contagiat una altra persona.

Com sempre que l’agafo, recordo una amiga que quan enganxa la grip intenta esbrinar qui l’hi va passar. Acostuma a fer uns diagrames sobre la gent amb la que va estar-se els últims dies per saber qui va poder ser la persona que l’hi va encomanar. Ella pensa que el món es resumeix entre als que els preocupa encomanar i als que els és igual.

Sempre que agafo la grip, recordo una amiga que quan l’agafa intenta esbrinar qui l’hi va passar

Jo crec que és igual perquè en realitat el culpable és un innocent que també va ser encomanat. El curiós és que ella fa una cosa molt bonica a l’estiu. Resulta que al juliol... Millor us ho explico després del millor de la meva setmana

Tercer lloc: ‘Christopher Robin’, escrita per Alex Ross Perry i Allison Schroeder.  Sens dubte l’estrella és Winnie The Pooh, que té una personalitat entre depressiva i absent però que dota a la pel·lícula d’una felicitat màgica.

Segon lloc: ‘Shallow’. Aquesta bonica cançó de Lady Gaga nominada als Oscar traspua una enorme bellesa i aconsegueix resumir el cicle vital que és ‘Ha nacido una estrella’.

Primera posició: ‘Luis, el sabio del éxito’ (Amazon Prime Vieo). Un interessant documental que a través d’imatges inèdites et porta a comprendre la figura d’aquest gran entrenador que eraLuis Aragonési l’efecte que tenien les seves intenses xerrades al seu equip.

I el que fa la meva amiga a l’estiu és trobar una vorera de Barcelona i dipositar a terra un puzle desmuntat de 50 peces. El seu somni és que algú un dia s’estiri a la calçada i intenti fer-lo.

Notícies relacionades

Sempre són puzles bonics, però m’explica que la gent gairebé mai mira on trepitja. Crec que en realitat la seva fixació per saber qui li encomana la grip és la seva manera de reconstruir puzles de virus a l’hivern.

Jo no sabré qui me l’ha enganxat, però disfrutaré d’aquests dies de descans que l’Univers em brinda. ¡Feliç diumenge!