idees

'E-mails' precisos

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp46159896 this image released by netflix shows alan arkin  left  and m181211111414

zentauroepp46159896 this image released by netflix shows alan arkin left and m181211111414 / Mike Yarish

Article 621. L’altre dia vaig rebre un ‘e-mail’ que em va entusiasmar. Era molt curt, només hi havia una senzilla pregunta i respirava tanta veritat que em va commocionar. La noia en qüestió es preguntava per què la gent sempre confon la frase "¿a què et dediques?" amb ¿en què treballes?"

I seguidament em relatava que ella es dedicava a mil coses diferents en aquesta vida, com podia ser cuidar amics, cuinar postres per a la família o passejar el seu gos.

Certament, ens dediquem en cos i ànima a tot menys a treballar, però aquesta frase sempre sembla que englobi el contrari... I justament ahir vaig rebre un altre ‘e-mail’ d’un noi que em deia... Bé, gairebé que us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. 'Tully', escrita per Diablo Cody. M’agrada molt d’aquesta pel·lícula el retrobament amb els teus orígens i l’acceptar els teus desitjos. Charlize Theron aconsegueix una interpretació lluminosa i té al seu abast el Globus d’Or a la millor actriu en la categoria de comèdia.

Segon lloc. 'La buena esposa', escrita per Jane Anderson. Una meravellosa pel·lícula sobre el dolor i la solitud de la creació. Glenn Close és extraordinària i dota el seu personatge d’una tristesa interior inigualable. El meu desig és que ella arrasi en la categoria d’actriu de drama als Globus d’Or.

Un noi em va recordar una cita de Sartre: "La felicitat no és fer el que un vol fer sinó voler fer el que un fa"

Primera posició. 'El método Kominsky', creada per Chuck Lorre (Netflix). Una de les revelacions de la temporada. Una sèrie de 25 minuts atapeïda d’emoció i humor. Michael Douglas i Alan Arkin aconsegueixen una comicitat i una connexió total, tant de bo tots dos s’emportin en la cerimònia de la premsa estrangera a Hollywood el reconeixement que mereixen.

Notícies relacionades

I el noi que em va escriure tan sols em posava en l’‘e-mail’ una cita de Jean-Paul Sartre que diu així: "La felicitat no és fer el que un vol sinó voler el que un fa".  

No sé perquè però vaig notar que els dos correus traspuaven bellesa i compartien un objectiu comú. Crec que tots dos han de conèixer-se i estic segur que l’univers els unirà. ¡Feliç nit de Globus d’Or!