IDEES

Desitjos de final d'any

1
Es llegeix en minuts
jgarcia36736102 barcelona  barcelon s  31 12 2016  sociedad    celebraci n d181229172631

jgarcia36736102 barcelona barcelon s 31 12 2016 sociedad celebraci n d181229172631 / DANNY CAMINAL

Article 620. Sempre m’han interessat tots aquests costums que té la gent durant el canvi d’any per trobar un sentit a la seva vida. Tinc un amic italià que moltes vegades em comenta que la nit de Cap d’Any, a Nàpols, la gent llança coses velles per les finestres per simbolitzar el canvi d’any, i d’aquesta manera desterrar coses del passat i deixar buit a les noves que arribaran.

També em sembla molt divertit el fet que hi hagi persones que creïn llistes per decidir tot el que canviaran de la seva vida en els pròxims mesos. Segons un estudi, tenim 21 dies per poder aconseguir-ho, així que el 21 de gener ja tindrem tot el peix venut. Però jo em quedo amb el que fa una amiga meva. Resulta que... Gairebé que us ho explico després del millor de la meva setmana.

M’interessen els costums que té la gent aquesta nit per trobar sentit a la seva vida

Tercer lloc. 'Listen to me, Marlon', un documental escrit i dirigit per Stevan Riley (DVD). Una forma diferent d’empatitzar amb la història d’aquest gran actor a través de la seva pròpia veu. Recopilen milers de cintes on el mateix Marlon ens explica les seves pors.

Segon lloc. 'Black mirror: Bandersnatch', creat per Charlie Brooker. La interactivitat d’aquest capítol suposa un pas de rosca a la manera de veure una sèrie i produeix una interessant discussió amb la persona amb qui la comparteixis. Una gran idea que promet.

Primera posició. '1016'. M’ha agradat molt aquest primer cedé d’Alfred García. Composició a composició, l’exconcursant d’‘OT’ et porta a un estat de felicitat on acabes comprenent el perquè de l’ordre de cada un d’aquests bonics i màgics temes.

Notícies relacionades

I la meva amiga, cada final d’any, treu una llista que una vegada va fer amb tot el que té en aquesta vida. I abans que siguin les dotze, hi ratlla el que ha perdut aquest any. Diu que és un exercici que l’ajuda a donar valor al que té i  també a adonar-se del que li falta. Em va recordar aquella frase que em va dir fa temps una altra gran dona que s’acostava als 94 anys: “La vida és aprendre a perdre el que vas guanyar”.

¡Amics, us desitjo un feliç 2019 i que se us compleixin tots els vostres somnis! 

Temes:

Cap d'any