MIRADOR

El teu mínim és el meu màxim

1
Es llegeix en minuts
jgarcia6751945 verano pesarse en una balanza  barcelona 03 08 2007  foto ma180324181916

jgarcia6751945 verano pesarse en una balanza barcelona 03 08 2007 foto ma180324181916 / MARINA VILANOVA

Article 581. Sempre m’ha semblat curiosa la diferència que hi ha entre la gent que no es pesa mai i la que es pesa cada dia. Conec moltes persones a qui no els interessa gens quant pesen i d’altres que, si no es pesen abans d’esmorzar, és com si no existissin.

    

Recordo un dia en una botiga quan un home va pujar sigil·losament a una balança per pesar-se, era l’època de les balances que parlaven, i l’ensurt ruboritzat que va tenir quan la màquina va pronunciar: «El seu pes és... 92 quilos».

    

Però potser en temes de pes em quedo amb una història que vaig sentir l’altre dia… Val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

    

Tercer lloc. Deber cumplido, escrita i dirigida per Jason Hall. Aquesta interessant pel·lícula traspua veritat per totes bandes i emociona pel que no explica però en canvi intueixes. 

    

Segon lloc. Tres tequilas y un mez­cal (Voltereta Records). El grup Taburete aconsegueix amb cadascuna de les seves divertides cançons que respiris una tranquil·litat i felicitat a glops lents però continus.

    

Primera posició. Bolero, de Mau­rice Ravel (Palau de la Música Catalana). L’Orquestra Simfònica del Vallès va aconseguir un concert prodigiós ple d’una màgia especial. Enrique Lapaz al piano va afegir passió en cadascun dels temes que va interpretar.

    

I el que vaig sentir l’altre dia mentre anava en tren va ser que una parella, que devia fer poc temps que sortia, estava posant-se al dia. I just parlaven sobre pesos. Ell li explicava el seu pes mínim d’aquests últims anys, i ella, el seu màxim. I quan l’hi van dir, ella va exclamar tot rient: «¡El teu mínim és el meu màxim!».

    

I després d’adonar-se d’aquesta curiosa coincidència, van decidir una rutina que volien practicar setmanalment i que consistia que a partir d’aquell dia sempre es pesarien junts. 

    

Sempre m’han entusiasmat els ritus d’algunes parelles i no i ha dubte que que «el teu mínim és el meu màxim» és una frase pràcticament perfecta que pot incloure pes, paciència i amor en tota mena de relacions. 

Notícies relacionades

    

¡Bon diumenge!