Anar al contingut

ANÀLISI

Ni minut 94, ni Ramos, ni res de res

Rodrigo Jimenez

Ni minut 94, ni Ramos, ni res de res

Emilio Pérez de Rozas

La que s'ha organitzat a Madrid, al Madrid, a la 'Casa Blanca', a la mansió de Florentino, al despatx de Roncero i a la vil·la de Cristiano Ronaldo, quatre setmanes de baixa a Instagram

La que s’ha organitzat, ¡uf!, ¡bua!, a Madrid, al Madrid, a la Casa Blanca, a la mansió de Florentino Pérez, al despatx de Tomás Roncero, a l’As, a la vil·la de Cristiano Ronaldo, quatre setmanes de baixa a Instagram.

El Reial Madrid és quart de la Lliga, a 19 punts del líder, que, casualment, perdó ¡res és casualitat!, és el Barça. I acaba de ser eliminat en quarts de la Copa pels seus veïns de Leganés, que tenen un porter argentí que es diu Nereo Champagne i a qui tots anomenen Espumante, el mateix que, en el minut 80.29 de joc, li va parar el gol de l’eliminatòria a Benzema; i al 80.54, va volar per aturar el cop de cap de Mayoral i, al 84.15, va aturar el cop de cap de Ramos, que no va esperar, no, el minut noventayramos, per protagonitzar el miracle.

Lluny de la Lliga, a casa veient les semis de Copa, al Reial Madrid li queda la que, diuen, és la seva competició preferida, la Champions, la Copa d’Europa en color. I, vaja, ve el PSG amb totes les seves megaestrelles, entre elles, sí, sí, sí, Mbappé, que no té res, que està sa, que ve a correcuita. Així que ¡atenció! perquè el campió de tot, tot, el 2017, pot ser el gran fracassat en l’arrencada del 2018.

Totes les mirades sobre Zidane

I tots, tots, miren ara l’alineador Zinedine Zidane, que ni tan sols va convocar CR7, que no va comptar amb Bale, que creia que amb el segon equip (al qual no ha fet ni cas en tot l’any) en tindria prou després de guanyar a Lega. I, ja ho veuen, 46.409 aficionats en silenci, veient com els jugadors del Leganés, descalços, ballaven i cantaven davant diversos centenars de seguidors. Cap jugador del Reial Madrid va voler aturar-se davant dels micròfons de beIN Sports TV per donar explicacions.

És evident que Zizou encara segueix manant, ¡és clar que sí! És evident que no passarà res. El model de Mango va guanyar dues Champions i una Lliga en menys de dues temporades. Però Flo segueix prenent nota i, al marge de seguir estalviant centenars de milions (¡pel cap baix 400!) per a la gran transformació d’una plantilla, que, van dir, estava cridada a ser la ideal fins al 2025.