'Flo' s'oblida de Mbappé i confia en la vella BBC

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp36549590 madrid  07 12 2016  deportes  futbol champions  real madrid 170726120128

zentauroepp36549590 madrid 07 12 2016 deportes futbol champions real madrid 170726120128 / JOSE LUIS ROCA

Vaja, ara resulta que el Reial Madrid té un embolic tan gran com el del Barça. No, no, no em refereixo al fet que, iniciada la Lliga, ja està fora de la Champions, això s’arregla, el fabulós Madrid de Marco Asensio i les 35 ocasions de gol no aprofitades contra el València, no es passarà tota la Lliga, ni tan sols setmanes, en la cinquena posició del campionat. Té equip i plantilla per estar més amunt. Això ningú ho dubta, ¿oi?

    

Em refereixo que, alegrant-se en el mal del Barça, en els xiulets de ¡dimissió, dimissió! a Bartomeu, en l’error d’haver deixat escapar el mag Asensio, en la traïció de Neymar Junior, en tant com estan pagant per la seva substitució, en com van de corcoll per treure’s de sobre un munt de jugadors que no els serveixen, descobreixen que necessitaran posar-li una espelma a la Verge de la Caritat del Pobre que canta Melendi per retenir Cristiano, que encara no ha dit que es queda.

¿De debò es queda ‘CR7’?

Ho ha dit Zinedine Zidane, però CR7 no ha badat boca i això que li té mania a Espanya, a Hisenda i al tracte que ha rebut. És clar que, a més d’aquesta espelma, Florentino Pérez li pot pagar la multa d’Hisenda i el noi, cada vegada més pare (va pel seu quart fill; aquí també sembla haver-hi competició amb Leo Messi, que va pel tercer), es quedarà encantat per marcar els gols que no marquen Benzema, ni Bale, ni Morata, a qui ja troben a faltar.

    

Deu ser molt bon equip i deuen tenir una gran plantilla, però com que CR7 se segueixi traient la samarreta i empenyent els àrbitres, potser no sortiran mai d’aquesta cinquena plaça, ja que, encara que Asensio sigui la reencarnació de Messi, no sempre podrà estirar el carro, entre altres coses perquè vull veure que, quan hi siguin tots (i dic tots), l’equip, com pregonen els tertulians de la Cort, segueixi sent «Asensio i 10 més». Ja dubten que ho sigui dissabte en el transcendental Espanya-Itàlia.

    

Perquè, en el fons, el que els passa als seguidors blancs (i als tertulians merengues) és que intueixen que Florentino Pérez s’ha gronxat en el bonisme i segueix embadalit per la BBC, que tots, tots, donen per morta.

I Florentino Pérez es va espantar

'Flo', l’'ésser superior', no s’ha atrevit a fer l’operació que havia de fer, aprofitant l’èxit: vendre Bale i fitxar Mbappé; vendre Benzema i fitxar Mbappé; vendre a qui fos i fitxar Mbappé. No ho ha fet i ara, això sí, té meravellosos júniors (Marco Asensio, Theo Hernández, Dani Ceballos….), fantàstics violinistes al centre del camp (menys tambors, molts menys) però, sense 'CR7', que ja té una edat (32 anys) i està cabrejat si no li paguen la multa d’Hisenda, no té qui remati a un València en construcció.

Notícies relacionades

   

És possible, sí, no dic que no, que 'Flo' pensi que ell sí que té el bo, aquell nen brasiler, Vinícius Junior, per al futur. Per això no li va importar gaire, gens, que el Barça fitxés Ousmane Dembélé i el PSG Mbappé. Però ja sabem com són els brasilers, potser el tal Vinícius surt com Robinho i, llavors, Pérez es penedirà de no haver sigut valent i haver dinamitat la BBC, a qui ningú a Madrid concedeix ja cap crèdit. Josep Maria Bartomeu té, almenys, l’avantatge que a ell ha sigut el PSG qui li ha dinamitat l’invent de la MSN, a cop de talonari qatarià i traïció brasilera.