MIRADOR

Dos Sant Jordi

Tant de bo tinguéssim una segona data a l'any per regalar-nos llibres, roses, amor i energia

1
Es llegeix en minuts
jgarcia29427055 barcelona    barcelones      23 04 2015   icult      firma d170422171708

jgarcia29427055 barcelona barcelones 23 04 2015 icult firma d170422171708 / JOAN PUIG

Article 533. Des que faig articles Sant Jordi no havia caigut mai en un diumenge. Em fa una il·lusió tremenda que dos dels meus plaers s’ajuntin. Estimo Sant Jordi. M’han passat tantes coses meravelloses per Sant Jordi, és un d’aquells dies màgics en què tot és possible. Vaig perdre una cama un 23 d’abril i és el millor dia per perdre una cama perquè t’envolta la felicitat, l’emoció i l’energia. Tampoc oblidaré mai tots aquells dies firmant llibres i rebent amor. Avui ho disfrutaré fins a última hora, fins i tot em sembla que em perdré un tros del Madrid-Barça per disfrutar de la gent fins al final. I és per això que us vull recordar una cosa que em va dir sobre Sant Jordi una amiga que aprecio... Però val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. Joc de cartes (TV-3)  M’he enganxat a aquest programa. Descobreixes restaurants i disfrutes amb aquesta competència sana per ser el millor i per intentar dir pulles constructives.

Segon lloc. Los chicos, escrita per Leonardo Martín i  Marco Ferreri. Meravellós blu-ray que et porta a conèixer una pel·lícula meravellosa  plena de dolor i de llum. Reflecteix una època que ja no existeix i que es basava en la diferència entre  el que volies fer i el que et permetien fer.

Primera posició. Canción de primavera, de Joaquín Sabina. Aquesta senzilla i meravellosa cançó, amb Lo niego todo, ja la situo entre el millor de Sabina. Les col·Locaria entre les 15 millors de tota la seva història.

Notícies relacionades

I aquesta bona amiga em va dir un dia que un Sant Jordi a l’any era poc per a ella. Trobava que n’hi hauria d’haver un per a cada dues estacions i que seria ideal el 23 d’octubre, sis mesos després de Sant Jordi.

Hi estic d’acord, un a l’any és massa poc. Tant de bo tinguéssim una segona data a l’any per regalar-nos llibres, roses, amor i energia. Però, mentrestant, disfrutem i gaudim de la millor festa del món. ¡Bon Sant Jordi!