DUES MIRADES

Terror ambulant

Morts vivents a Hollywood.

A principis de juliol, els estudis Universal van obrir una atracció permanent al seu parc temàtic basada en l'exitosa sèrie de ‘The walking dead’. Emocions no aptes per a visitants pusil·lànimes.

1
Es llegeix en minuts

Sempre recordaré el dia en què l'Ànec Donald, víctima d'un deliri galopant causat per la calor, la pesantor de la disfressa i les males condicions econòmiques, va atacar un nebot meu a Disneyland París. Li va agafar la llibreta d'autògrafs (el meu nebot ja tenia el de Micky Mouse i dos o tres més), l'hi va destrossar i va començar a cridar com un ànec energumen. El pobre nen va trigar mesos, potser anys, a superar aquell trauma.

Notícies relacionades

És molt possible que això no els passi als visitants dels estudis Universal que aquest estiu voltaran entre zombis a 'T'he walking dead', un passatge del terror sense que no hi falti res. O una immensa casa de la por, com les que arribaven al meu poble en la festa major, però en pla bèstia. Per cert, l'home llop era, al mateix temps, l'encarregat de vendre els tiquets.

No els passarà perquè, per a la seva salut mental, ja són del tot conscients que aquests morts que caminen són estudiants en pràctiques o professionals de l'assumpte. No com el meu nebot, que estava convençut de departir amb el mateix Ànec Donald. Pot ser tan terrorífic com vostès vulguin, però no li veig la gràcia a pagar una entrada per fugir per cames d'un terror ambulant, que en això consisteix l'atracció. Per desgràcia, de terrors ambulants ja en comencem a saber bastant. Sense passar per caixa i sense disfressa ni maquillatge, cada dia en tenim una ració.