Idees

Tatuatges eterns

1
Es llegeix en minuts

Article 455. Aquesta setmana ha sigut la que Marty McFly arribava al futur. El 21 d'octubre del 2015 que semblava tan llunyà quan vam veure Retorn al futur II ha arribat. S'ha comentat molt sobre quines coses van encertar  quan van idear aquest futur llavors llunyà.

El que jo crec que mai es podien imaginar és un avanç que es va donar a conèixer el mateix 21 d'octubre… Realment quan ho vaig llegir em vaig quedar estupefacte… Resulta que… Bé, potser que us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: Remando como un solo hombre, de Daniel James Brown (Nórdica). Sensacional relat de superació d'aquests nois que remant van canviar part del curs de la història. Escrit amb un estil que t'obliga a devorar-lo.

Segon lloc: Tomorrowland (Blu-ray), de Brad Bird. Em va encantar la tendresa que destil·la aquesta pel·lícula. Tot acaba sent possible si somies i creus en els teus somnis. Deixa't seduir i disfruta…

Primera posició: Simfònica Juvenil de Caracas (Palau de la Música). Em va entusiasmar l'energia, concentració i talent que posseeix aquesta jove orquestra que va aconseguir que tots els temes ressonessin i arribessin d'una manera brutal a tota la platea.

I tornant a l'avanç, resulta que als Estats Units han creat una tècnica per rescatar i emmarcar els tatuatges de la gent que estimes quan ells moren.

Opinen que, ja que mai cremaries un picasso i que hi ha tatuatges que són art, una empresa ha decidit que si vols guardar-te aquesta part del teu ésser estimat ara pots.

És curiós, perquè relataven que si hagués existit abans, podríem haver arribat a admirar l'àncora que tenia tatuada Chur-

Notícies relacionades

chill o l'escut familiar de Roosevelt o els cinc punts que es va tatuar Edison a la mà, que curiosament va ser l'inventor de la màquina de tatuatges moderna.

El que és realment estrany és que el primer tatuatge que ha patit aquesta metamorfosi de mort a vida és una moto amb una àguila i la frase Fuck the world que va heretar l'ésser estimat … Tot és circular… ¡Bon diumenge!