Som líders i ens divertim

1
Es llegeix en minuts

Avui ens fa molt de goig de dir-vos que cada cap de setmana ens apleguem a @catalunyaradio per viure i sentir @elsuplement 374.000 ànimes els dissabtes i 380.000 cors els diumenges, segons l’EGM --l’Estudi General de Mitjans-- que s’ha fet públic aquesta setmana. Aquestes xifres ens desborden. Són sensacionals, són històriques. Mai abans a Catalunya havien existit. 'El suplement' augmenta el lideratge del cap de setmana a Catalunya Ràdio. És el programa més escoltat a Catalunya. Volem felicitar també els companys dels altres programes líders de Catalunya Ràdio: 'Tot gira migdia', amb Albert Benet; Solidaris', amb Rita Marzoa; 'En guàrdia!', amb Enric Calpena; 'La nit dels ignorants', amb Xavier Solà; 'Geografia humana', amb Maite Sadurní, i 'Les mil i una nits', de dilluns a divendres amb Maria de la Pau Janer.

A 'El suplement' tenim el millor equip, els col·laboradors més vius, els anunciants amb més bon gust i els oients més sensacionals. Molts de vosaltres veniu d’enllà i feu un clic o gireu el dial cada cap de setmana per retrobar-nos. Gràcies per diferenciar-nos. A d’altres us veiem aquí tota la setmana. Gràcies també per la fidelitat. Els uns i els altres fem una gran família que se sap amb complicitat.

Notícies relacionades

Escoltem, parlem, ens confessem, descobrim, reflexionem, ens il·lusionem davant del nostre futur, admirem i, a voltes, dubtem. Ho fem sempre amb sinceritat, tant en l’encert com en l’error que voldríem foraster. Sona la música, entrevistem, aplaudim, riem o mantenim un silenci expectant en la conversa. Som rossos, morenos, calbs, amb panxeta, estilitzats, homes, dones, criatures, joves, grans, monges i capellans, vegetarians o supermelosos de carn de bou... Som tan diferents, que per això ens volem trobar cada setmana: per descobrir-nos els racons.

És la quarta temporada que compartim. És el quart any que se’ns humitegen els ulls quan amb veu tímida i ferma us volem dir: “Gràcies, oients d’'El suplement'. Estem contents. A casa freguem els 400 mil. Som líders i ens divertim".