¿Menteix 'El Mundo'?

1
Es llegeix en minuts

En la flamant estrena del 'Telenotícies vespre' de dilluns, la segona notícia del dia era la remodelació del Camp Nou. Al bloc de titulars ni una paraula de la notícia del diari 'El Mundo' en relació a la investigació i possible futura indagació sobre el president Rosell. La notícia següent en els titulars i tercera notícia fou la investigació del número 2 de Ciutadans, Jordi Cañas.

Més tard, en el temps dels esports, entrevista en directe amb el president del Barça. Primera pregunta sobre el nou estadi, segona pregunta sobre si hi ha diners per fer les obres, tercera pregunta sobre fer un referèndum del Camp Nou ("Si surt NO, dimitirà?"), i quarta pregunta sobre les possibilitats de reelecció l'any 2016.

Cinquena pregunta, per fi: "En el cas del fitxatge de Neymar... a la llum del que s'ha publicat avui, potser no s'ha dit tota la veritat als socis sobre el cost d'aquesta operació?".

Sisena pregunta: "Vostès van dir que havia costat 57 milions i mig però avui 'El Mundo' diu que es tracta de 93 milions. "Menteix 'El Mundo'?". Quina classe de pregunta és "Menteix 'El Mundo'?"

L'anterior reflexió me l'ha escrit aquest mati un amic des de Corea del Sud, escandalitzat pel "partit pris" de TV-3.

Notícies relacionades

Jo li he dit que és la mateixa TV-3 tendenciosa que quan surt una notícia conflictiva a través de Josep Borrell, no entrevista Borrell sinó Sala Martín, un aspirant a futur president del Barça amb permís del convergent químicament pur millor relacionat amb la flor i nata de l'empresariat global: Vilarrubí.

Apassionant: diversos clans de la burgesia catalana identitària de la secta autodestructiva Futbol Club Barcelona s'esbatussen fins a liquidar-se. Tot queda a casa. A 'la teva'.