La banca llança targetes de crèdit que no exigeixen canviar de banc

2
Es llegeix en minuts
Els bancs shan de fer càrrec de la despesa de les targetes clonades_MEDIA_1

Els bancs shan de fer càrrec de la despesa de les targetes clonades_MEDIA_1

Cada vegada són més les entitats financeres que brinden al client la possibilitat de contractar una targeta de crèdit sense la necessitat de canviar de banc. Si bé és una pràctica molt habitual en altres països --com els Estats Units o el Regne Unit-- a Espanya, i fins no fa gaire temps, aquesta mena de targetes eren ofertes únicament per companyies com la Citi o American Express o per marques comercials com Repsol o Cepsa.

Però els temps estan canviant i cada vegada més bancs i caixes ofereixen la possibilitat d'associar una targeta de crèdit al banc amb què s'opera habitualment. Una tendència que dóna l'opció al client de poder disfrutar de les prestacions que ofereix una determinada targeta de crèdit sense la nosa d'haver de canviar d'entitat financera.

Amb aquesta premissa, bancs i caixes estan posant en el mercat ofertes cada vegada més atractives, amb descomptes en determinats serveis, assegurances gratuïtes i fins i tot inexistència del límit en el crèdit o comissions. El límit de la targeta, els interessos i les despeses associades (en algunes ocasions la quota per renovació és elevada) són alguns dels factors a valorar a l'hora de contractar una targeta d'aquesta mena segons els experts del comparador de targetes de crèdit Bankimia.

Són moltes les entitats financeres que han posat en el mercat els últims mesos targetes de crèdit que es poden contractar sense la necessitat de canviar de banc. Entre els últims llançaments hi destaca la targeta Visa Barclaycard que regala un 'e-book' MP3 o un devedé portàtil als nous clients que facin una compra amb la targeta durant els dos mesos següents a la data d'alta. La quota per alta és gratuïta i la de renovació també, sempre que es faci una despesa anual superior a 1.500 euros.

La targeta Clásica Obsidiana de Bankinter és una altra de les novetats del moment. Ofereix una assegurança gratuïta d'accidents amb una cobertura de fins a 300.000 euros i flexibilitat en el pagament. Cofidis, entitat especialitzada en la concessió de préstecs ràpids, acaba de llançar també una targeta de crèdit per als seus clients de préstecs 'revolving¡ (els que permeten tornar a utilitzar l'import a mesura que es va amortitzant). El límit del crèdit i els interessos són els mateixos fixats per a la línia de crèdit.

Notícies relacionades

Dins de l'univers de targetes de crèdit sense canviar de banc no s'ha d'oblidar les més conegudes i que fa més temps que són en el mercat, com la targeta American Express, amb una quota per renovació de 80 euros o la targeta Citi Oro de Citibank. Sense quota d'alta ni renovació, aquesta targeta ofereix un 10% de descompte en totes les compres realitzades durant els sis mesos següents a la contractació.

Consulteu el canal finances personals de Bankimia a EL PERIÓDICO.