ELS ESCÀNDOLS POLÍTICS

L'inútil d'Óscar López, Ponferrada i Benidorm

2
Es llegeix en minuts

Vaig veure l'entrevista que li va fer Jordi González a Pérez Rubalcaba a Tele 5 dissabte a la nit. Davant d'un PP que no dóna la cara, va fer bé Don Alfredo d'anar a aquest programa de milionària audiència per contestar totes les preguntes i fins i tot reconèixer errors. Rubalcaba en la distància  curta és molt bo, però li falten llums llargs i un bon equip per anar superant el llast d'un passat lligat a l'estèril Zapatero.

Té davant seu el front català que ell només ha vist amb els ulls centrats en Carme Chacón, en lloc d'abordar una realitat catalana humiliada i delmda. I se li ha obert el front de Ponferrada perquè a Castella i Lleó tenen a l'inútil, i pagat de si mateix, Óscar López al capdavant de la cosa. ¡Mira que no adonar-se que era el dia internacional de la dona per fer el nayp de prendre-li l'alcalde al PP amb els vots d'Ismael Álvarez, aquell assetjador sexual condemnat per això! Aquest Óscar López no és més tonto perquè no s'entrena. Per a desgràcia seva, el nou alcalde ha preferit ser-ho abans que acceptar la disciplina del PSOE, que, encara que havia aprovat l'operació, ha pretès fer marxa enrere malament davant la barroeria a l'hora de fer una operació tan políticament incorrecta.

I això li resta credibilitat a Rubalcaba, al PSOE i a la política. Tots recordem el que va passar a Benidorm amb la mare de Leyre Pajín. Van fer una cosa semblant, els van expulsar i en les següents eleccions municipals van tornar a encapçalar les llistes socialistes. A Ponferrada pot passar una cosa semblant. Una vergonya.

Un locutor de ràdio ha recordat a més l'exemple de Jesús Eguiguren, president del Partit Socialista d'Euskadi. Condemnat a 17 dies per maltractar la seva dona amb una sabata i un paraigua, i ratificada la condemna per l'Audiència donostiarra, i aquí tenim el nom immaculat donant classes de pacifisme. Fins i tot a ETB anuncien una pel·lícula amb una llarga entrevista a aquest cavaller feta per Ángel Amigo. Del que parla a l'espot he de dir que ho he aconseguit entendre en una sola paraula.

Faria bé a liderar Rubalcaba una catarsi al seu partit amb un programa seriós i gent capaç. I per això no centrar les acusacions en el nou alcalde de Ponferrada sinó en l'inútil d'Óscar López per permetre-ho.

Notícies relacionades

I, en relació amb Navarra, aconseguir que la seva gent tingui un discurs ètic, fort i valent en lloc de l'actual, tan tovet i tan condescendent amb una corrupta UPN i amb Yolanda Barcina.

http://ianasagasti.blogs.com/mi_blog/