¡Quina tendresa l'afecte de Mariano per Bárcenas!

L'extresorer del PP ha tingut despatx fins fa poc més d'un mes a la seu del PP, una secretària i un cotxe a la seva disposició

1
Es llegeix en minuts

Carlos Carnicero

Comença a entendrir-me l'afecte i les deferències deMariano Rajoyi delPPambBárcenas. L'extresorer del PP, que va emmagatzemar22 milionsd'euros en un compte aSuïssa, ha tingut despatx fins fa poc més d'un mes a la seu del Partit Popular. Una sala per als seus voluminosos papers, una secretària i un cotxe a la seva disposició.

Quan la seva situació es va fer insostenible a mesura que s'anava sabent la vinculació que tenia amb lamàfia de Gürtel, el partit va haver de deixar de pagar-li els serveis jurídics d'un car i prestigiós despatx. ¿Eren assumptes personals o de partit?

Van pactar una sucosa indemnització de 400.000 euros. Res a veure amb els paràmetres de la reforma laboral aprovada després. Per no trencar del tot amb ell, l'hi van pagar en mensualitats abonant el partit la seguretat social, pel que sembla, fins fa dos mesos. Tècnicament no ha estat acomiadat fins que ho han deixat de fer.

Notícies relacionades

Ni el partit li ha preguntat ni reclamat els 22 milions escamotejats a Suïssa. No s'han querellat contra ell, i elpresident del Governi del PP, suposo que per no molestar-lo, ni tan sols pronuncia el seu nom.

Temo molt queLuis Bárcenasacabarà en una escola de negocis explicant com han de ser les relacions d'un empleat amb la seva empresa i viceversa.