¡Que ve el llop!

1
Es llegeix en minuts

Les persones pensem, tenim emocions, empatitzem, respirem... però els mercats només devoren. Les paraulescanvi, confiança, PP i Rajoypoden servir per seduir els espanyols. De fet sembla que ho estan fent i molt, però els mercats no comprenen  el significat d'aquestes "boniques" paraules.

Els mercats només computen deute, prima de risc, recessió. I únicament comparteixen amb els humans l'estrès i la desconfiança.I ara estan molt estressats i desconfiats amb Espanya.Així que Rajoy té un problema. El discurs de campanya li pot servir per guanyar unes eleccions però no per convèncer els mercats.

Rajoy sembla que no ho ha entès i aquests dies els demana que confiïn en ell.Dijous la prima de risc va arribar als límits dels països que han hagut de ser rescatats. IRajoyha hagut de parlar-ne, tot i que els evita des de fa mesos. I una vegada més ambigüitat: "El primer és donar un missatge de confiança. Als inversors se'ls ha de dir que han d'invertir (a Espanya) i que rebran el suport del Govern". Sense novetats al front.

Notícies relacionades

I als mercats, allà on siguin, se'ls deu estar escapant el riure amb les teories de Rajoy. Els mercats són com els llops. Es mengen a tothom que se'ls posa al davant. D'una manera o una altra els mercats han engolit tots els líders a qui ha tocat lidiar amb la crisi a la qual tant ha apel·lat Rajoy per poder guanyar les eleccions.

Ara li tocarà torejar-la i no serà fàcil.¿Podria ser que el primer president d'Espanya amb majoria absoluta no esgoti la legislatura? Podria ser.