Calentó a la cova

1
Es llegeix en minuts

¿Quin és el canvi que vols? Vull feina estable. Un futur a Espanya. Més suport als que creem ocupació. Educació de qualitat per als nostres fills. Que governin per a tothom. Igualtat real d¿oportunitats. Que assegurin la meva pensió. Que l¿ocupació sigui primer que tot. ¿Quin partit subscriuria tot el que diu aquest anunci electoral? Pràcticament qualsevol. Especialment els partits d¿esquerres. Qualsevol persona vol una feina, educació de qualitat per als seus fills, cobrar la pensió¿

 Es tracta d¿un espot electoral delPP, que finalitza amb el seu lema d¿aquesta campanya: Suma¿t al canvi. El vídeo ho diu tot, però, de fet, no diu res. Només expressa desitjos. Bons desitjos per a tots els espanyols. Molt bonic.

 En la línia de la precampanya i la campanya electoral de Mariano Rajoy prima la neutralitat. I sobretot el silenci. El soroll el deixa per a altres. Intenta passar de perfil perquè no se¿l vegi. Per això els anuncis del seu partit són tan genèrics. 

 Tres detalls: al vídeo no es parla de la sanitat, un dels temes amb què el PSOEataca més els populars. No fa cap proposta de com aconseguir tot el que «desitgen». Ja ho explicaran el 21-N. I, el que és més important, Mariano Rajoy no hi apareix enlloc.

Notícies relacionades

 El PP està fent una campanya on preval el partit més que no pas el candidat. Tot al contrari del que està fent el PSOE, que minimitza la marca i, en canvi, se centra en el candidat, Alfredo Pérez Rubalcaba .

 Al Partit Popular tenen clar que el candidat no suma. I no els fa res reconèixer-ho. Per això l¿amaguen tant com poden. Ahir el PP va respondre a un vídeo del PSOE que criticava els silencis de Rajoy.  Al vídeo es veia una dona jove que feia preguntes mentre viatjava en un taxi. Rajoy responia¿, però no se¿l veia.