La piconadora del canvi

1
Es llegeix en minuts

Comença el canvi.Suma't al canvi.La potència d'aquesta paraula en una campanya electoral és demolidora.Pot amb tot. És la paraula menys original de totes, però la més efectiva. Gairebé tots els partits l'han utilitzat alguna vegada. Quan les coses no van ben tots volem un canvi personal, laboral o polític.El 1982, quan el PSOE

AlPP aquesta vegada no van necessitar esforçar-se gaire per trobar el millor lema possible per a aquestes eleccions. Ho van tenir clar de seguida. Canvi, canvi, canvi i moltes dosis de crisi i d'atur.Fórmula infal·lible.

Si hi ha sensació de malestar entre la ciutadania: els oferim el canvi. ¿Quin? És igual. No cal explicar-ho, com s'està demostrant i com es va veure en el debat .La força d'aquesta paraula pot amb tot. Fins i tot amb un futur incert.

Notícies relacionades

És tan eficient, que en aquest cas supera l'efecte que genera el seu candidat.Rajoy fa 30 anys que es dedica a la política. Va ocupar el seu primer càrrec públic l'any 81, amb 26 anys, com a diputat autonòmic gallec. Des d'aleshores ha ocupat infinitat de càrrecs tant en l'administració autonòmica com en l' estatal. I ha tingut temps de perdre dues eleccions.Si guanya serà el president més gran que arriba a la Moncloa. Suárez, González, Aznar i Zapatero tenien menys de 44 anys. Leopoldo Calvo Sotelo ho va fer amb 54. I Rajoy si guanya el 20 de novembre conquistarà la presudència amb 56.

El líder delPP és l'antítesi de qualsevol canvi.Però en gairebé totes les eleccions qui surt vencedor és qui s'apodera d'aquesta paraula.I Rajoymalgrat tot ho ha aconseguit.