On Catalunya

US HEU DE DEIXAR VEURE A...

L'Hotel Glamur de Barcelona

Casa Bonay ha reactivat el seu organisme per a gaudi de la bohèmia moderna de la ciutat. Aquest mes d'octubre s'ha proposat provocar estigmes en més d'una agenda.

zentauroepp55176010 ana200930174214

zentauroepp55176010 ana200930174214

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Malgrat les limitacions sanitàries, Casa Bonay ha reactivat el seu organisme per a gaudi de la bohèmia moderna de Barcelona. Sense anar més lluny, el 28 de setembre passat un servidor va poder disfrutar de les antològiques ‘burgers’ del bar Torpedo al ‘rooftop’ de l’edifici a ritme de música negra... ‘Like a boss’.

Casa Bonay

Gran Via de les Corts Catalanes, 700.

Casa Bonay vol ser més que un simple hotel, no vol perdre el seu pedigrí en la jerarquia del malmès oci barceloní. I aquest mes d’octubre s’ha proposat provocar estigmes en més d’una agenda. Opció 1: podeu moure el cos al Libertine, una cocteleria restaurant d’un disseny exquisit, ambientada pel plàstic dels ‘dj’ convidats i freqüentada per la flor i nata barcelonina. A partir del dia 15, aquest espai acollirà entrevistes a persones rellevants de la música, en unes vetllades que prometen ser interessants. Opció 2: podeu agafar l’ascensor i coquetejar a El Chiringuito, és a dir, la terrassa de l’hotel, un oasi càlid i ple de vegetació on els vins i la robata obraran la seva màgia. A dalt o a baix, és una assegurança de ‘coolness’: guardeu-li els vostres millors filtres.