On Catalunya

AGENDA MORITZ

Així són les nits d'estiu a la Costa Brava gràcies a La Santa

La cita estival de disseny, cuina i música de Santa Cristina d'Aro s'estrena el dia 19 amb el concert d'Ella Baila Sola

santa

santa

1
Es llegeix en minuts
Xavi Datzira

L’estiu ja és aquí, meteorològicament parlant, però fins que no s’inauguri La Santa no es podrà dir amb totes les lletres. Per sort, ja queda poc. El divendres 19 de juliol obre les portes una nova edició d’aquest mercat que reuneix música, disseny, art i gastronomia en un idíl·lic espai a l’aire lliure, el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, en plena Costa Brava.

Notícies relacionades

Un punt de trobada per a les nits estiuenques que té tot el que ha de tenir: un espai en el qual disfrutar de l’obra de dissenyadors consolidats i emergents, una variada oferta culinària, còctels, cerveses Moritz, sessions de discjòquei, una zona d’hamaques per descansar, jocs infantils i, per descomptat, el concert gratuït de cada nit.

Estrena amb Ella Baila Sola

Prova del pes que està adquirint la programació musical és l’actuació inaugural, el mateix 19, amb Ella Baila Sola, que presentarà el seu nou disc 'Imanes en la nevera'.  Al llarg de l’estiu també hi actuaran Búhos, Maruja Limón o Miki Núñez. Tota la programació a www.lasantamarket.com.