On Catalunya

dolça idea

'Més mones que mai': campanya de mones a domicili

Una cinquantena de pastisseries s'uneixen per vendre les seves creacions típiques de Setmana Santa

star-wars-baby-yoda

star-wars-baby-yoda

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Una cinquantena de pastissers catalans s’han unit per servir les mones de Pasqua a domicili en la campanya ‘Més mones que mai’. Es tracta d’una iniciativa que pretén reduir en la mesura possible el mal que provocarà el confinament per frenar el coronavirus.

Mestres xocolaters de Barcelona, Tarragona, Llinars del Vallès, Llívia, Girona, Molins de Rei, Mataró, Berga, entre altres poblacions, s’han sumat al perfil a Instagram i Facebook en el qual promocionen les seves mones. La idea ha sigut de Marc Rodellas, de la pastisseria Rodellas (Sant Celoni) i compta amb la participació de noms il·lustres com Escribà, Mauri i Baixas.

Perfils a Facebook i Instagram

Rodellas fa una crida a tots els mestres xocolaters a adherir-s’hi «per facilitar que tots els nens i nenes de tot Catalunya puguin disfrutar a domicili de la seva mona artesana durant aquesta Setmana Santa».

Notícies relacionades

Per a això, els organitzadors han obert un perfil d’Instagram  i un de d’Instagram Facebook, amb un enllaç a Google Maps amb els establiments participants. Al mur es poden veure imatges de les diferents mones i les dades de la pastisseria corresponent. El client pot escollir la seva mona i encarregar-la per telèfon. Posteriorment cada pastisseria coordina l’entrega a domicili dins del seu radi d’acció.

Mesures de seguretat sanitàries

Rodellas també ha explicat que s’adopten «totes les mesures necessàries per treballar amb total seguretat, seguint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries i vetllant perquè les entregues es facin amb total garantia». La convocatòria de pastisseries participants continua oberta; per sumar-s’hi cal escriure un correu electrònic a mesmonesquemai@gmail.com.