On Catalunya

confinament al caliu del fogó

Aprèn a cuinar a casa

5 pàgines web i canals de Youtube culinaris per convertir-te en el Quique Dacosta del teu bloc de pisos

zentauroepp52773878 confinamiento200313171129

zentauroepp52773878 confinamiento200313171129

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

L’últim ou que vas fregir va ser el 1998, però els ‘riders’ de Glovo no en tenen la culpa. No passa res, dimonis, que en aquesta vida tot s’aprèn. Amb la quarantena tindràs temps de sobra per submergir-te en aquestes pàgines web i canals de Youtube culinaris i convertir-te en el Quique Dacosta del teu bloc de pisos. ¡Amb fonament!  


1. Yumland

YumlandReceptes molt senzilles i amb un element omnipresent a tots els vídeos: l’humor. A Yumland podràs aprendre a fer el ‘mollete’ de calamars de La Sureña o el McRib de McDonald’s «en versió casolana i amb millores respecte a l’original. I’m lovin’ it.


2. Receptes d’On Barcelona

Receptes d’On BarcelonaOn Barcelona pensa en tu, cuiner novell. A la nostra secció de receptes trobaràs tota mena de plats que et mantindran entretingut als fogons i et serviran per aprendre a cuinar més enllà dels ous ferrats, que ja tocava. Totes les receptes procedeixen de diferents restaurants de Barcelona, i el xef corresponent és l’encarregat d’explicar-les al lector.


3. Delicious Martha

Delicious MarthaReceptes sanes i fàcils de preparar, explicades per una comunicadora gastronòmica de primer nivell que no només té un dels comptes d’Instagram més deliciosos, sinó que té també un blog i un canal de Youtube en què podràs trobar les seves receptes. Dolç i salat; esmorzar, dinar, berenar i sopar... I a sobre, amb un gust exquisit per a l’estètica. Vull viure a la cuina de Delicious Martha.


4. Canal Cocina

Notícies relacionades

Canal CocinaPots acudir al seu canal temàtic de televisió o anar a la seva pàgina web. En els dos universos, Canal Cocina compta amb una armada de cuiners que t’ensenyaran a brodar receptes senzilles, amb frescor, humor i molta varietat. De la cuina italiana a la cuina de la iaia, passant per la millor rebosteria. Passa’t el pitet pel mentó, que estàs salivant com gos.  


5. Vegan Black Metal Chef

Vegan Black Metal ChefEl meu compte de cuina favorit de Youtube. Receptes veganes i crema d’esglésies. Si l’única carn que toques és la de la teva parella, però et va el costat fosc, aquí disfrutaràs amb un cuiner satànic, amant del black metall, que canta amb veu gutural cada pas, porta canelleres medievals i talla el menjar amb una espasa gegantina. Vegan Black Metal Chef està en anglès, sí, però què més fa.