TROBADA APETITOSA

Born Street Food: gastronomia i diversió

El festival se celebra a Pla de Palau entre divendres, dia 20, i diumenge, dia 22

born-street-food-4

born-street-food-4

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

A poc a poc, el Born Street Food s’ha guanyat un merescut lloc entre els millors festivals gastronòmics de Barcelona. I en aquesta ocasió, la seva oferta ‘foodie’ es converteix en la millor ‘guarnició’ per a les festes de la Mercè, que també comencen aquest divendres, dia 20. La trobada gurmet s’allargarà fins diumenge, dia 22.

Born Street Food

Pla de PalauHoraris: de divendres, dia 20, a diumenge, dia 22, de 12.00 a 00.00 horesAccés lliure

L’escenari serà el mateix: Pla de Palau. I la idea, també la mateixa. No es toca perquè ha funcionat de meravella des del primer dia (en l’anterior edició, al juny, va acollir 18.000 persones): els xefs dels millors restaurants del Born es planten als envelats de la plaça per servir els seus millors platerets ‘in situ’. Perquè tot el que allà s’endrapa s’ha preparat al moment.

La llista és realment desitjable: els arrossos del 7 Portes, els formatges artesans de Vila Viniteca seleccionats per Eva Vila, la carn a la graella que portaran els germans Viñaspre (Sagardi), la cuina asturianocatalana innovadora preparada pel xef Fran Heras (Llamber), el peix fresc que arriba directe de la barca i que fregeix al moment el patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, el porc rostit a foc lent d’Oriol Rovira (Pork... boig per tu), els plats frescos i despreocupats de Luca Marongiu (Zero Patatero), els premiats tacs mexicans de Joan Bagur (Oaxaca Cuina Mexicana), les tapes creatives i de producte del Dani Rueda (Tapes)... També hi participen, entre d’altres, Estimar, Celler La Puntual, Bar Ángel, La Vinya del Senyor i Cafès El Magnífico.

També música

Notícies relacionades

Sens dubte, un autèntic festival gastronòmic obert al públic que es completa amb demostracions culinàries, productes frescos i graelles. Però no tot és menjar i beure. Durant tota la jornada (el Born Street Food està en marxa de migdia a mitjanit) també hi ha música, que va a càrrec de 24 kilates, la botiga de moda i accessoris més transgressora del Born, i del restaurant Guzzo Club, ànima musical del barri gràcies als concerts que organitza regularment al seu local.

Així que aquest cap de setmana toca triar. ¿Menjar o festa? ¡Noo! Menjar i festa. Les del Born Street Food. I més festa amb la Mercè i els seus concerts, correfocs i castells.

Temes:

Gurmet