'steak house' de luxe

Mr. Porter: rostidor d'alt estànding

El restaurant del nou Hotel Sir Victor ocupa el buit que van deixar Roca Moo i Roca Bar a l'antic Hotel Omm

mr-porter

mr-porter

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

L’Hotel Omm és ara l’Hotel Sir Victor (Rosselló, 265). Això significa que els germans Roca ja no dirigeixen els restaurants del ‘lobby’, Roca Moo (una estrella Michelin) i Roca Bar, perquè han desaparegut de l’establiment. Ara cal anotar un altre nom en aquest espai: Mr. Porter. I un altre concepte: ‘steak house’. Es manté, tot i que amb una altra decoració, l’elegància informal d’abans (encara hi ha una barra per menjar davant els cuiners, però en un altre lloc). I el nivell gastronòmic no decep.

Mr. Porter

Rosselló, 265.Telèfon: 93.271.12.45Preu mitjà (sense vi): 80 € 

Sota els llums de mida XXXXL i les claraboies que de dia il·luminen la sala amb llum natural, es disposen unes taules amb sofàs semicirculars per on desfilen una sèrie de plats sofisticats i picants de fusió internacional. Per beure, a més de vins, hi ha còctels d’autor que es poden prendre a taula, abans, durant o després d’un àpat, com a la barra de l’entrada, que ja estava al Roca Bar i que manté l’excel·lència de la sala.

Carpaccio de carbassó

¿Plats imprescindibles? El carpaccio de vedella (mmmmmelós i amb xili turc) i el de carbassó (cuit a dues temperatures i preparat amb el formatge suís Belper Knolle i pebre) triomfen entre els comensals, i el llobarro al forn amb una salsa d’adob d’herbes mexicanes és ‘chévere’. Hi ha llom alt escocès madurat 21 dies que es pot acompanyar amb tres tipus de mostassa i una Jumbo prawn salad (amanida gegant de gambes) tan divertida i picant com el sashimi de peix cua groc.

Notícies relacionades

Si vas a Mr. Porter, de postres has de demanar sí o sí Chocolate explosion. Per no fer espòiler, només et direm que és com un ou de Pasqua de mida descomunal... I a partir d’això, ¡sorpresa! 

 

Temes:

Restaurants