NOU LOCAL A SANT ANTONI

Santamasa: eclecticisme amb productes naturals

Santamasa serveix plats populars d'aquí i d'allà amb ingredients de proximitat

plats

plats

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La carta del restaurant Santamasa (ronda de Sant Antoni, 51) ho deixa clar des del primer a l’últim plat: aquí no es casen amb ningú. Tant et serveixen una pizzeta d’ibèric que una 'burger' amb mitjana de vedella basca, un biquini trufat, una fondue, una quesadilla de pollastre amb mozzarella i mascarpone o uns nachos amb guacamole. Es tracta d’agradar al client, i per a això el catàleg que s’ofereix és una llarga successió de valors segurs, d’aquests que agraden a qualsevol, tingui l’edat i el perfil que tingui, i a preus populars, per allò de convèncer tothom. Arrel mediterrània, mirada global. En resum, eclecticisme contemporani.

Ho proposen al local enorme que ocupen al barri de Sant Antoni (450 metres quadrats), amb el mateix estil càlid i agradable amb què van obrir abans un altre restaurant homònim a Sarrià: molta fusta, plantes, llums ataronjats... Al ser tan gran l’espai, hi ha diverses taules per a grups que es combinen amb altres de més petites.

Plats senzills

Notícies relacionades

Els plats de Santamasa són senzills, informals, per compartir, elaborats amb ingredients de proximitat, naturals, sense productes processats (serveixi d’exemple que les bases, les salses i les postres es fan allà mateix).

Santamasa

Ronda de Sant Antoni, 51Telèfon: 93.853.34.90Preu mitjà (sense vi): 20 €

Propostes sense secrets per al comensal, que es troba sempre còmode amb aquesta carta que va des de l’amanida russa fins als canelons d’au amb trufa i el tàrtar de salmó marinat amb alvocat, passant pel carpaccio de vedella amb parmesà, el rosbif amb salsa cafè París i els xampinyons farcits de pernil ibèric, ceba, parmesà, maionesa i mel. 

Temes:

Restaurants