DELÍCIES PICANTS

Niño Viejo: els tacos mexicans que no et pots perdre

El cuiner Paco Méndez comparteix amb Pau Arenós el millor menjar de Mèxic en la sèrie 'Cata Mayor'

tacos cata mayor def / periodico

1
Es llegeix en minuts
ON BARCELONA

‘Cata Mayor’ estrena en exclusiva a la web d’EL PERIÓDICO un nou capítol de la sèrie, en què el periodista Pau Arenós visita la taqueria Niño Viejo a la recerca dels millors tacos mexicans de Barcelona (“els millors fora de Mèxic”, afirma el cronista gastronòmic del diari). ¿Com s’han d’agafar perquè no es vessin? Estètica i poder ‘mex’ (i una mica d’humor emmascarat) per a una vetllada entre picants.

El cuiner Paco Méndez, amb una estrella Michelin a Hoja Santa, establiment que comparteix espai amb el Niño Viejo, rep Arenós  i li ensenya com preparen les imprescindibles tortilles i què les fa tan especials i lleugeres. Ja a la taula, i al caliu d’unes margarides, Méndez i Arenós compartiran els llegendaris tacos al pastor.

Notícies relacionades

‘Cata Mayor’ és una aposta del diari de referència del Grup Zeta‘Cata Mayor’ per potenciar els continguts gastronòmics de qualitat en l’àrea audiovisual. EL PERIÓDICO va estrenar ‘Cata Mayor’ el passat 20 d’octubre, amb un primer capítol dedicat a les masses de la pizzeria de referència Frankie Gallo Cha Cha Cha. Després van arribar els ‘nigiris’ del mestre Hideki en Koy Shunka, també amb una estrella, per seguir amb el tàrtar que Carles Tejedor talla i barreja a l’establiment Lomo Bajo.

Al quart capítol, la família Kao mostro les arts i subtileses dels ‘dim sum’. La websèrie vol donar a la diana dels plats més icònics de la cuina, tant local com mundial.

Episodis anteriors

Es pot traduir com “tocar el cor” i es refereix a una sèrie de petites tapes cantoneses.

 ‘Cata Mayor’ entra en un dels restaurants de Barcelona en què atresoren més coneixement carni.

Pau Arenós busca el 'nigiri' perfecte al restaurant Koy Shunka, amb una estrella Michelin, que dirigeix l’'itamae' Hideki Matsuhisa

Masa de qualitat extrema amb biga i farina ecològica molta a la pedra, fermentació eterna i ingredients italians de qualitat.