On Catalunya

No gastis

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana

Pots anar al Festival Culturista, dedicat a totes les branques de la cultura, o practicar jocs de carrer a Sant Antoni

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Comença el dia dient «ommm»

El Centre de Meditació Kadampa (Girona, 102) és una entitat sense ànim de lucre que vol ajudar les persones a desenvolupar la seva pau mental i trobar-se en pau amb elles mateixes. Per això, es reuneixen cada matí, a les 8.00, per començar el dia a través d’oracions budistes i meditació.


Doble ració de cultura a la Sagrera

Un festival dedicat a totes les branques de la cultura: tallers de doblatge i dibuix, concerts indie, espectacles de pallassos, espais gastronòmics i entreteniment per a famílies. Així és el Festival Culturista de Barcelona, que el dissabte 19 i el diumenge 20 se celebra a la Nau Bostik (Ferran Turné, 1-11).


Una tarda de jocs de carrer a Sant Antoni

Notícies relacionades

Aquest divendres dia 18, diversos equipaments de l’Eixample celebren el Dia del Nen amb jocs de carrer: circuits d’obstacles, tallers de construcció de joguines sostenibles, jocs sensorials, futbol botons i més. Al mercat de Sant Antoni, a la plaça del carrer de Tamarit, entre Borrell i Urgell.


Visibilitzant les persones sense llar

Segueixen els cicles de cine del Centre Cívic Fort Pienc (plaça del Fort Pienc, 4). La pròxima sessió serà dijous, dia 21, amb un cinefòrum que s’endinsa en les realitats i històries de les persones sense llar per trencar l’estigma i parlar de la mendicitat perquè, segons els seus protagonistes, se senten invisibles.