On Catalunya

No gasteu

Noves exposicions, selves urbanes i més activitats gratis a Barcelona

Les exposicions «Cara B» i «Behave»’ al Pati Llimona, entre els plans més destacats de la setmana

Noves exposicions, selves urbanes i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un recital de clarinet i piano

Aquest dissabte, l’auditori de Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) acollirà el clarinetista Bernat Buzzi i la pianista María Alonso-Allende, que s’uniran en un recital per demostrar la indiscutida complementarietat dels dos instruments. Interpretaran clàssics de grans noms de la música com Debussy, Clara Schumann o Poulenc.


Nova agenda d’exposicions al Pati Llimona 

El centre cívic Pati Llimona (Regomir, 3) estrena dijous vinent, 3 de novembre, noves exposicions: «Cara B», una col·lecció de retrats psicològics per narrar les vides i històries dels bombers de Barcelona, i «Behave», en què l’artista Marina Plana reflexiona sobre el gènere a través de fotografia, vídeo i text.


Una selva amb 150 espècies de plantes 

Notícies relacionades

Fins a aquest dissabte, dia 29, l’empresa francesa Plantes pour Tous omplirà l’Espai 88 (Pamplona, 88) amb més de 150 varietats de plantes. Una espècie de jardí botànic amb entrada gratuïta on, si fas ‘match’ amb algun amor vegetal, podràs emportar-te’l a casa a preu d’ocasió.


Fotografies per als amants dels viatges

La primera edició del certamen The Journey, dedicat a la fotografia de viatge, va guardonar la canària Elena Sol com a guanyadora. El seu projecte, que retrata de manera molt personal la seva visió de la naturalesa, el temps i la humanitat, s’exposarà a la galeria de B Travel Xperience (avinguda Diagonal, 512) fins al gener.