On Catalunya

El que està de moda

Aquest és el kebab més buscat de Barcelona

¿Cues per demanar aquesta ‘delikatessen’ del ‘fast food’? Sí. Almenys a Mustafa’s Gemuse Kebap, que agafa el nom del famós kebab berlinès. A Barcelona ja hi ha tres els locals amb el mateix cartell

Aquest és el kebab més buscat de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«El Mustafa’s Gemuse Kebap és el nou ‘pollofre’ de Barcelona», deia una usuària de Twitter. De raó no n’hi falta: des que va aterrar a la ciutat, són pocs els dies en què no es formen cues per tastar els seus kebabs, doners i durums.

Segur que el nom Mustafa’s Gemüse Kebap li sona a qualsevol que hagi visitat Berlín. Sí, és el quiosc que apareix en totes les guies com a ‘must’ gastronòmic perquè, segons diuen, és a la capital alemanya on es va donar a conèixer a Europa aquesta qüestionada ‘delikatessen’, i és just allà on es pot menjar un dels millors de Berlín (o almenys és dels més famosos).

Notícies relacionades

Va ser fa poc més d’un any quan obria a Hostafrancs, en el número 15 del carrer Creu Coberta, un local que agafava el seu nom i que importava la recepta a Barcelona. Cues, cues i cues des que va obrir. L’èxit es va reproduir en un altre local amb el mateix nom a Nou de la Rambla (3-5) i ara en un altre a prop de plaça Universitat, en el 102 de la ronda de Sant Antoni.

¿Què atrau centenars de persones a peregrinar fins a aquests petits locals, amb cartelleria de neó, decoració mínima i sense gairebé lloc on asseure’s? L’esperança de trobar-se amb una joia similar als kebabs berlinesos, lluny d’aquest típic ‘fast food’ abans de sortir de festa. Segons les seves noves masses de fans, compleix el que promet. I, a més, el reclam dels seus ‘side dish’: unes patates –no congelades– que se serveixen a rodanxes i fetes al forn i l’opció de demanar un acompanyament de verdures a la brasa.