On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el doble concert de Suzanne Ciani a CosmoCaixa i el festival Embassa’t a Sabadell. El pitjor: The Black Keys allarguen la seva ratxa de discos mitjans

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

agencia

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Suzanne Ciani al Planetari

Pionera dels sintetitzadors en els setanta, Ciani encara continua avui perseguint el sublim. Divendres, dia 20, visita el Planetari de CosmoCaixa per a dues sessions de ‘Gemini rising’, concert immersiu amb element visual a càrrec de Desilence. L’astrosismologia feta espectacle. 19.00 i 22.15 h. 


El millor Embassa’t de la història 

 El festival de Sabadell (amb seu al Parc Catalunya) ofereix el que podria ser el seu programa més cuidat fins ara. Divendres es podrà disfrutar del neofolklorista Rodrigo Cuevas o Acid Arab; dissabte, d’Alizzz (foto), Baiuca amb banda en viu o promeses pop com Carlota Flâneur i Dani. 


Segell amb aura de culte

Astin (o sigui, La 2 d’Apolo a les nits de Nitsa) cedeix els focus divendres a la plana major del segell londinenc Local Action: la seva estrella India Jordan (foto), el seu fundador Tom Lea i Finn, l’home del hit ‘Sometimes the going gets a little tough’. I a la sala de dalt, DJ Tennis, Chloe Caillet i Cucut.


El pensament crític existeix 

Notícies relacionades

Ho demostrarà per vuitè any Literal, «fira d’idees i llibres radicals» dirigida, sobretot, als col·lectius oprimits pel sistema. Hi participen un centenar d’editorials i s’han organitzat converses, recitals, concerts o debats. Dissabte i diumenge a Fabra i Coats.


OFF

OFFThe Black Keys allarguen la seva ratxa de discos mitjans

El duo blues-rock, que va arribar al seu cim d’inspiració i popularitat fa una dècada, lluita a ‘Dropout boogie’ per ressuscitar el seu millor instint festiu. Ho fa una mica en va: ‘Wild child’ és només un pseudohit; ‘Burn the damn thing down’ i ‘It ain’t over’, intents fallits d’assolir les glòries, respectivament, de T. Rex i l’ELO.