On Catalunya

no t’ho perdis

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Mercats ambulants, festival a la Monumental, teatre i un supermercat autogestionat

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Continua la temporada de SOUNDIT, que una vegada al mes omple la Monumental (Gran Via, 749) de música, espectacle i gastronomia. Aquest dissabte, de 13.00 a 22.00 hores, la sessió estarà dedicada a una barreja de soul, funk, disco i house de la mà dels ‘dj’ Sada Bahar, GE-OLOGY, Volcov, Patrick Gibin i Anu.


Aquest diumenge, nova entrega de Flea, un dels ‘street-market’ més famosos de la ciutat. De 10.00 a 20.00 hores, la plaça de Blanquerna (metro Drassanes) es convertirà en el dispensador de l’uniforme oficial del ‘moderneig’ barceloní quan trepitja l’Apolo: roba de pana i pantalons de pota ampla. I si aquest diumenge no hi pots assistir, diumenge que ve arriba Fleadonia, el mercat ambulant de carrer del Raval. Mateix concepte, però d’11.00 a 19.00 hores a Salvador Seguí (la plaça de la Filmoteca).


Notícies relacionades

¿Què et pot portar a desitjar la mort d’algú que estimes? Aquesta és la dura pregunta que serveix com a premissa de ‘El pes d’un cos’, obra de Victoria Szpunberg, al TNC (plaça de les Arts, 1), que s’estrena dijous, 12.


Benvingut a Foodcop BCN (passatge d’Aragó, 9), el primer supermercat cooperatiu, autogestionat i participatiu de la ciutat. ¿Què el diferencia del súper de la cantonada? Doncs és que aquest local, acabat d’inaugurar, prioritza els productes de proximitat, ecològics i sostenibles, i no té per objectiu enriquir-se, sinó oferir qualitat a preus justos. Això sí: per comprar, toca fer-se soci (amb una aportació de 90 € inicials i dedicar-li 3 hores de feina al mes).