On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Plans amb amigues, familiars, ‘queer’ i cinèfils

¿On deixar-te veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts

¿Tens un moment? Doncs passa’t pel nou place-to-be, The Moment (Muntaner, 152), un bar-restaurant acabat d’inaugurar (a finals de l’any passat) de tapes i vins. Aquest diumenge organitza la ‘Come on Barbie, let’s go party’, un ‘ladies brunch’. És a dir, un àpat a l’estil de ‘Sexe a Nova York’ per posar-te al dia amb les amigues sense bavosos. Serà de 13 a 18 h. i totes les assistents tindran una beguda gratuïta.


Pla en família: ves a plorar al Teatre Apolo (avinguda del Paral·lel, 59) amb l’adaptació teatral de ‘Coco’, la pel·lícula de Pixar que s’inspira en el dia dels morts mexicans per fer-te reflexionar sobre l’amor d’aquells a qui més estimes. El grup La Barbarie Musical són els encarregats de donar veu a aquesta història i les cançons que la vertebren. Sessions els dissabtes i diumenges, a les 12.30 h., fins al 6 de febrer.


Notícies relacionades

«El tablao més ‘queer’ del Poble-sec». Així es defineix l’espectacle de flamenc ‘queer’ que avui divendres a les 20 h organitza el bar LGTBI La Federica (Salvà, 3) per reivindicar «amb orgull» aquest ball i demostrar que l’herència cultural del nostre país es pot (i s’ha de) llegir en clau ‘queer’. L’entrada costa 10 euros i inclou un rebujito, no podia ser de cap altra manera.


Cine cooperatiu, participatiu i en versió original. Així és Zumzeig (Béjar, 53), una cooperativa cultural que proposa un viatge per tot el món a través de films de diferent nacionalitat. Al costat de la Filmoteca, un dels punts de reunió del moderneig cinèfil barceloní. Aquest cap de setmana es projectarà la comèdia romanesa ‘Un polvo desafortunat o porno boig’, sobre una professora que publica la seva pròpia ‘sextape’.