On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Classes per detectar mentiders i un mercat ambulant amb tatuadors, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Copeta i sessió de ‘coaching’

Continuen les xerrades del bar Punt Bcn (Muntaner, 65). Avui, divendres, a les 20.30 h, ‘Suelta el veneno, lagarta’, una sessió conduïda per l’expert en comunicació no verbal Cristian Salomoni per aprendre a detectar mentides. Quinze minuts aquí i acabaràs com la Conchita, la del polígraf de ‘Sálvame’.


Tatus, mercats ambulants i vegans

LA DEMO club, un lloc de trobada cultural i artístic amb seu a Sants (ubicació secreta, demana-la a Instagram @lademoclub), compleix un any. Per celebrar l’aniversari, aquest dissabte, de 15.00 a 20.00 h., obrirà les seves portes. Hi haurà mercat ambulant, ‘open mic’, menjar vegà i tatuadors que atendran sense cita prèvia.


¿Què vols ser de gran?

Notícies relacionades

L’eterna i difícil pregunta: ¿què vols ser de gran? Per il·luminar les nenes del demà, la companyia de pallasses Pedettes Varietés proposa un espectacle per animar-les a trencar el sostre de vidre i convertir-se en doctores, científiques i fins i tot presidentes. Al CC la Bòbila (Bòbila, 1, l’Hospitalet).


La Filmoteca no és només cine

La Filmoteca no és només cine«¿Ha crescut alguna vegada una tija viva d’una terra regada d’imatges?», es pregunta l’artista i escriptor Pere Jaume Borrell, Perejaume, a ‘Dar cabida’, una exposició de la Filmoteca (Salvador Seguí, 1). Fins al març, omple l’espai amb una barreja de projeccions, textos, fotografies, art i curtmetratges.