On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Hiperrealisme, ‘skates’ i ecologia, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Fotografies fetes a llapis

Últims dies per veure l’exposició de Luis Feo, un artista que dibuixa composicions hiperrealistes que no tenen res a envejar a la càmera de l’últim iPhone. A través de capes i capes de grafit, els seus dibuixos faran que desconfieu de la vostra vista. Fins aquest dissabte, dia 8, a la Galeria 3 Punts (Enric Granados, 21).


Cine per començar l’any

Després de l’aturada nadalenca, torna el festival Pantalla Barcelona per omplir de cine la ciutat. La setmana que ve, ‘Una mujer fantástica’ a l’Auditori Sant Martí (Angeleta Ferrer, 2), ‘Las niñas’ al Centre Cívic Zona Nord (Vallcivera, 14) i ‘La hija de un ladrón’ al Centre Cívic Can Basté (Fabra i Puig, 274).


Una exposició sobre rodes

Notícies relacionades

A partir del pròxim dijous, dia 13, la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) s’omplirà de patins gràcies a Sören Manzoni, fundador del primer museu de l’‘skate’ a Espanya. La mostra expositiva comptarà amb patins tan emblemàtics com el de ‘Retorn al futur’ o el que va deixar l’‘skater’ Tony Hawk en la seva última visita a Barcelona.


Ecologia perquè torni el fred

El Premi Catalunya d’Ecodisseny guardona els nous invents que alegrarien el dia a Greta Thunberg. Fins al 16 de gener, el Disseny Hub (plaça de les Glòries, 38) acull els participants de la convocatòria del 2021 i aprofundir en per què és important l’ecodisseny, especialment després d’aquest calorós hivern.