On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Em van fer fora del Liceu per cantar les cançons com si fos un karaoke»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Em van fer fora del Liceu per cantar les cançons com si fos un karaoke»

A: Bofill

1
Es llegeix en minuts

Gran Teatre del Liceu

Pretenen tenir molta classe amb els seus sostres daurats i les seves alfombres a terra, però després resulta que són uns veritables impresentables. Vaig anar a veure l’òpera War Requiem i em van fer fora enmig de la funció per cantar les cançons. No sé, si no volen que cantis doncs que no et posin la lletra al davant com si fos un karaoke. A més, sé que molts dels aplaudiments que es van sentir estaven dirigits a mi.

Restaurant Disfrutar

Sens dubte, el millor restaurant que he vist en tota la meva vida. Una porta preciosa, un cartell formidable i és en un carrer realment bonic. Imagino que l’interior i el menjar han de ser espectaculars, però hi ha tanta llista d’espera que encara no hi he pogut anar. Els cambrers són molt amables i em van fer fora totes i cada una de les vegades que vaig intentar entrar amb una amabilitat absolutament exquisida. Hi tornaré.

‘Cantaor’ flamenc metro línia groga

Va començar rapejant de manera bastant mediocre, però quan se li va quedar el peu atrapat entre les portes es va convertir en un autèntic virtuós del flamenc. Els seus crits van fer aixecar tot el vagó i fins i tot van venir membres de la seguretat del metro a observar-lo. Feia temps que no veia un ‘zapateao’ d’aquest nivell al subsol de la ciutat comtal. Espero tornar a coincidir-hi algun dia.

Rubén

El Rubén em va convidar a sopar pel meu aniversari i després em va regalar un llibre que feia anys que buscava. De veritat que és difícil ser més mesquí. Òbviament ara, quan sigui el seu aniversari, jo hauré de fer el mateix o quedaré com un desagraït. És molt trist que una persona es dediqui a molestar així els altres. Jo l’únic que vull és viure tranquil sense ser subjecte d’aquest tipus de malifetes.

Temes:

Humor Liceu