ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert immersiu de Catarina Barbieri i la sessió ‘NEO’ de CosmoCaixa. El pitjor: el nou disc de Lala Lala no fa vibrar

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

ON

Sacerdotessa del sintetitzador

Sacerdotessa del sintetitzadorLa compositora electrònica Caterina Barbieri, experta en sintetitzadors analògics, presenta el seu nou segell light-years amb una experiència immersiva en el marc del projecte MUTEK Connect. Hi participen el saxofonista Bendik Giske i l’artista visual MFO. Apolo, dimarts, dia 19, 21.00 hores.


Plantes, insectes i tecnologia 

Plantes, insectes i tecnologia 

La nova sessió ‘NEO’ de CosmoCaixa barrejarà la botànica i l’entomologia amb l’art digital. Inclourà una instal·lació sobre les il·lustracions de plantes, un concert amb ritmes creats a partir de sons d’insectes o la projecció immersiva ‘Creatures’ (foto). Divendres, de 19.00 a 0.00 hores. 


De tornada a l’arena

De tornada a l’arena

L’esdeveniment Soundit Plaza torna aquest cap de setmana a la Monumental amb el conegudament eclèctic Young Marco (foto) i Ron Bacardi (àlies del semideu techno Ben Sims) com a caps de cartell de dissabte i diumenge, respectivament. De 13.00 a 22.00 hores, amb oferta gastronòmica i servei de bar. 

20 anys d’Escena Poblenou

20 anys d’Escena Poblenou

Del 21 al 24 d’octubre, el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebra els seus 20 anys proposant 20 espectacles de teatre, dansa, circ i les seves hibridacions. Arrenca amb una altra edició d’‘Embrions’, col·lecció de projectes en estat de gestació (el de Gráinne O’Carroll i Kasser, a la foto).


OFF

OFFEl nou disc de Lala Lala no fa vibrar

El nou disc de Lala Lala no fa vibrar

Notícies relacionades

Al seu tercer àlbum, ‘I want the door to open’, Lillie West (àlies Lala Lala) obre la porta a una concepció més espaiosa i fantasiosa del seu pop independent, però l’interessant gir no es recolza en les melodies més memorables. Confiem, sigui com sigui, que arribaran discos millors. Ella té el talent. 

Temes:

Música